Mosaïque 6 5854 AZ Bergen (LI)

€ 85 /m²/jaar

Omschrijving

WINKELRUIMTE (ca. 125 m²)
Deze winkelruimte kent een oppervlakte van ca. 125 m² BVO en is beschikt over een ruime winkelruimte, gesloten berging/magazijn met separate entree, open pantry en toiletruimte. Voorzien van water, verlichting, elektra, airco en mechanische ventilatie. Middels openslaande deuren is het pand aan de voorzijde te bereiken. Daarnaast is deze gevel, over de volledige frontbreedte, voorzien van grote raampartijen wat voor presentatiedoeleinden uitermate geschikt is. Reclamevoering op de gevel dient gedaan te worden conform de regels van de gemeente.

Het volledig geïsoleerd object zal in huidige staat (casco) worden opgeleverd.

LIGGING
Nieuw Bergen ligt nabij de Maas en op ongeveer 15 km ten Noordoosten van Venray. Nieuw Bergen is gelegen in het natuurgebied “Maasduinen”. Dit uitgestrekte natuurgebied kenmerkt zich door veel bos, heide en water. De Maas en het Leukermeer bieden volop mogelijkheden voor recreatie.
Via de A73 heeft Nieuw Bergen een uitstekende noord-zuidverbinding met o.a. Venlo en Nijmegen (op- en afritten Venray). Hierdoor zijn zowel Venlo als Nijmegen binnen 30 autominuten bereikbaar. Vanuit Venlo zorgt de A67 vervolgens voor een goede Oost-West verbinding met o.a. Eindhoven en Duitsland.

Deze winkel is gelegen in het vernieuwde winkelcentrum van Nieuw Bergen, horende tot de gemeente Bergen (L). Alle basisvoorzieningen zijn hier aanwezig met o.a. de Hema, Action, kruidvat, een fraaie damesmodezaak, een drietal supermarkten, een bakker met lunchroom, slager en een groentewinkel. Iedere vrijdagochtend is er van 08.00 tot 12.00 uur een markt in het centrum van Mosaïque. Je vindt hier diverse marktkraampjes met lekkere versproducten en verschillende leuke hebbedingetjes.

BEREIKBAARHEID
Mosaïque is gemakkelijk per auto en via het openbaar vervoer te bereiken. Nieuw Bergen ligt hemelsbreed gelegen ongeveer 15 kilometer ten noordoosten van Venray, ongeveer 30 kilometer ten zuiden van Nijmegen en ongeveer 28 km ten noorden van Venlo. De parkeerplaats van Mosaïque ligt aan de N271, dit is precies tussen Nijmegen en Venlo.

PARKEREN
In de gemeente Bergen kunt u gratis parkeren. Aan de voor- en achterzijde van het nabij gelegen gemeentehuis is er ruimte voor ruim 250 auto’s.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 85 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
170 m²
Verkoopvloeroppervlakte
170 m²
Breedte gevel
14 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mosaïque 6

€ 85 /m²/jaar