Blauwehandstraat 3 4611 RK Bergen op Zoom

€ 650 /mnd

Omschrijving

Te huur
In het stadscentrum van Bergen op Zoom gelegen kleinschalige winkelruimte. Het heeft een circa 30m² verhuurbaar oppervlakte op begane grond. Tevens beschikt het over een eigen toilet en pantry. Daarnaast is er opslagruimte op 1e etage van circa 5m² en een opslagruimte circa 20m² met een stahoogte van circa 1 meter. Ook is een kleine kelder via een luik bereikbaar. Het pand heeft label A.

Ligging
De winkelruimte is perfect gelegen in het historische stadscentrum van Bergen op Zoom in een zijstraat van de winkelstraat Wouwsestraat en op slechts 100 meter van de gezellige Grote Markt met alle voorzieningen o.a. winkels, terrassen,restaurants, etc.

Bestemmingsplan
De locatie valt onder bestemming Centrum-1. Daarom mogen onder meer de volgende bedrijven zich op deze locatie vestigen:
- bedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten waarbij aan de voorgevelzijde een ruimte voor detailhandel verkoop in gebruik dient te zijn ;
- detailhandel op de begane grond;
- dienstverlening op de begane grond;
- kantoren op de begane grond;
- maatschappelijke voorzieningen: bibliotheken, cultuur, gezondheidszorg, jeugd-/kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, openbare orde en veiligheid, religie, verenigingsleven, volksgezondheid, zorg en welzijn en daarmee gelijk te stellen sectoren;
- ondersteunende horeca bij detailhandel waarbij de oppervlakte van de ondersteunende horeca niet meer mag bedragen dan 10% van het verkoopvloeroppervlak met een maximum van 25 m2;

Voorzieningen
- Pantry;
- Toilet;

Energielabel
Label A

Huurprijs
€ 650,- per maand excl. BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
5 jaar met telkenmale 5 optiejaren; afwijkende huurperiode in overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Oplevering
In ondeling overleg

Opleveringsniveau
In huidige staat

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Blauwehandstraat 3 te Bergen op Zoom". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 650 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1872

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²
Verkoopvloeroppervlakte
30 m²
Breedte gevel
3 m
Perceel
101 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Blauwehandstraat 3

€ 650 /mnd