Hoofdstraat 34 5683 AE Best

€ 33.500 /jr

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een commerciële ruimte gelegen op een zichtlocatie aan de doorgaande weg door het centrum van Best.

Het object is gelegen tegenover de kerk en grenst aan het kernwinkelgebied De Boterhoek. In de directe omgeving zijn tevens de nodige horeca gelegenheden gevestigd. Thans is het object in gebruik door Intersko schoenen.

Het object heeft een oppervlakte van ca. 253 m² op de begane grond, alsmede ca. 130 m² magazijnruimte op de eerste verdieping. De frontbreedte bedraagt ca. 6 m¹.

In Best zijn naast de landelijke retailers zoals o.a. , Kruidvat, HEMA, TAKKO, Jola, Shoeby en Bristol, ook vele lokale winkeliers vertegenwoordigd.

VOORZIENINGEN:
Het object zal casco worden verhuurd en in de huidige staat worden opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:

– huidige pui,
– pantry,
– toilet,
– systeemplafond met verlichting,
– luchtgordijn,
– CV installatie.

Een verdere oplevering naar wens is bespreekbaar.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Het object beschikt over een eigen aansluiting voor gas, water en elektra. De kosten hiervan zijn rechtstreeks door huurder te voldoen.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Door de ligging in het centrum is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Best beschikt over een treinstation welke op loopafstand is gelegen. Bevoorrading geschied via de voorzijde.

PARKEREN:
Ruim voldoende openbare gelegenheid (gratis) d.m.v. blauwe zone met ruime parkeerterreinen nabij de kerk en Tapijtcentrum Nederland.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 33.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 33.500 per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
253 m²
Verkoopvloeroppervlakte
250 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 34

€ 33.500 /jr