Julianaplein 29 6641 CS Beuningen (GE)

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Pal in het centrum en in het zicht gelegen winkelruimte op een kruispunt van het plein en de promenade, naast lunchroom Bijzonder Genieten en kledingwinkel 'De Zaak van Ruud' gelegen. In de omgeving zijn verder onder andere gevestigd Jola Mode, Verploegen Schoenen, Hema en twee optiekwinkels in het hogere en het middensegment.

De begane grondvloer is 149 m2 groot een ruime entree maar ook een (nood)achteruitgang die uitkomt op de ontsluiting van de appartementen. De winkelruimte heeft energielabel C, het complex waar het gehuurde onderdeel vanuit maakt is gebouwd in 1998.

De winkel heeft een entree onder een luifel, een aluminium puien met dubbel glas, een eigen meterkast met aansluiting op de nutsvoorzieningen, de indeling omvat momenteel nog de inrichting van de voorheen gevestigde optiekzaak, eventueel gebruik hiervan is momenteel nog bespreekbaar. Onder de winkel bevindt zich kruipruimte.

De vigerende bestemming van het object betreft "Centrumdoeleinden" en is bestemd voor detailhandel en dienstverlening met baliefunctie.

De verhuurder heeft voorkeur voor verhuur voor langere termijn, overleg hierover is mogelijk.
Huurder dient voor oplevering een waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden huur (incl. 21% opslag) als garantie aan verhuurder te stellen.
Naast de huur zijn servicekosten verschuldigd voor algemene gezamenlijk voorzieningen van de winkels.

Huurovereenkomst op basis van het standaard model winkelruimte van de Raad Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, aangevuld met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

De gemeente Beuningen kent een groot verzorgingsgebied, het aantal inwoners: 25.896 per 1 januari 2019 (CBS). Het centrum heeft een grote toestroom van zeer verschillende bezoekers, die met verschillende vervoerswijzen komen.
De fietser en voetganger mogen in het winkelgebied komen. Verder is het parkeren gratis (blauwe zone).

Omdat de supermarkten van de kern Beuningen zijn gelegen in het centrum komen de inwoners van Beuningen hun boodschappen in het centrum doen. Tevens wordt het centrum bezocht vanuit de omgeving zoals Nijmegen-Lindenholt. Nijmegen Noord is binnen een tiental autominuten gelegen van Beuningen. Het centrum van Beuningen biedt een gevarieerd aanbod van winkels waar geen parkeergeld hoeft te worden betaald.

Beuningen heeft een Centrum Management (SCMB) wat actief is om naast organisatie van evenementen ook ondernemers bij elkaar te brengen om een betere samenwerking te creëren. Dat heeft zich de laatste jaren tevens vertaalt naar beter overleg met de gemeente Beuningen en een beter en veiliger openbaar gebied met een sfeervolle aankleding.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
149 m²
Verkoopvloeroppervlakte
149 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C 1,21

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Julianaplein 29

Huurprijs op aanvraag