Julianaplein 170 6641 CT Beuningen (GE)

€ 1.700 /mnd

Omschrijving

Te huur winkelunit op een uitstekende lokatie, centraal en goed bereikbaar, gelegen in het gedeelte van het centrum met de veel passanten tussen met Makrtplein en het Thorbeckeplein. Aan de achterzijde bevindt zich een parkeerterrein met gratis parkeren in een blauwe zone (parkeerkaart),

De winkelruimte heeft een etalage met luifel aan de voorzijde. De ruimte op de begane grond is ca. 84 m2 VVO groot en is voorzien van een aanrecht, een toilet en een plavuizen vloer. Het souterrain is ca. 61 m2 groot met een vrije hoogte van ca. 2,34 m. De kelder is voorzien van een mechanische ventilatie. Verwarming van de winkel vindt plaats via een op c.v.-installatie aangesloten op een uitblaas-unit boven de entree.

De lokatie valt onder de bestemming 'Centrum'. De flexibiliteit binnen deze bestemming is erin gelegen dat meerdere functies naast elkaar zijn toegestaan, welke ook onderling uitwisselbaar zijn.
Zo zijn naast detailhandel ook maatschappelijke en dienstverlenende functies toegestaan. Voor horeca geldt dat horecacategorie 1 en 2 van toepassing zijn.
Verhuurder heeft voorkeur voor typen bedrijven die geen overlast veroorzaken voor de bovenliggende woningen.

Kenmerken van Beuningen:
1. zeer centraal gelegen nabij de rijkswegen A15, A73 en A50. Per openbaar vervoer is de locatie tevens goed bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand zijn diverse bushaltes gelegen welke direct in verbinding staan met Centraal Station Nijmegen.

2. een plaats met ruim 25.000 inwoners inclusief Weurt, Ewijk en Winssen. Iedere dinsdag van 08:30 uur tot 12.30 uur is er markt op het Mauritsplein.

3. een actief centrummanagement, op regelmatige basis worden evenementen georganiseerd, mede in samenwerking met andere clubs en stichtingen waardoor de consumenten actief naar het centrum getrokken worden.

De huurovereenkomst die opgesteld wordt is op basis van het laatste model ROZ winkelruimte, waarbij een bankgarantie of waarborgsom gesteld dient te worden van 3 maandhuren inclusief BTW.
De huurtermijn is in overleg, verhuurder heeft een voorkeur voor een langere termijn.
Ingangsdatum is in principe eind januari 2024 mogelijk.

Neem contact met ons op voor een nadere toelichting en een afspraak om de ruimte te bekijken en de mogelijkheden te bespreken!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.700 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten

Oppervlakte
145 m²
Verkoopvloeroppervlakte
80 m²
Breedte gevel
4,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Julianaplein 170

€ 1.700 /mnd