Thorbeckeplein 5 6641 CB Beuningen (GE)

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Thorbeckeplein 5 - 6641 CB - Beuningen

Op uitstekende locatie gelegen winkelruimte in het kernwinkelcentrum van Beuningen. De winkelruimte is thans ingericht als kapsalon wat het ideaal maakt voor een soortgelijke invulling. Met direct parkeergelegenheid aan de voorzijde en omliggende trekkers zoals Jumbo, Intertoys, Primera, PAK drogisterij en Blokker een ideale locatie. Beuningen is een plaats met ruim 25.000 inwoners inclusief Weurt, Ewijk en Winssen. Iedere dinsdag van 09.30 uur tot 12.30 uur is er markt op het Mauritsplein. Daarnaast is er een actieve ondernemersvereniging die middels regelmatige acties het centrum steeds opnieuw in de belangstelling zet.

Ligging:
Per eigen vervoer is de locatie goed te bereiken. Beuningen is zeer centraal gelegen nabij de rijkswegen A15, A73 en A50. Daarnaast zijn er voldoende gratis parkeergelegenheden in de nabije omgeving (deels blauwe zone). Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand zijn diverse bushaltes gelegen, welke direct in verbinding staan met Centraal Station Nijmegen.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: ca. 71 m² b.v.o.
Deze oppervlaktes zijn conform de richtlijnen van de NEN-2580 gemeten.

Indeling:
Begane grond:
Entree, winkelruimte, kantine, toilet en opslagruimte.
Opleveringsniveau in onderling overleg te bepalen. Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt.

Bestemming:
De vigerende bestemming van het object betreft "Centrumdoeleinden" en is bestemd voor detailhandel, dienstverlening, praktijkruimten, maatschappelijke en culturele voorzieningen. Tevens heeft deze locatie functieaanduiding horeca categorie 3. Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 18.000,-- op jaarbasis, excl. servicekosten, excl. BTW.

Servicekosten:
Doorbelast zullen worden de servicekosten ten behoeve van schoonmaakkosten van de luifel en onvoorziene kosten.
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 verleningsjaren. Opzegtermijn 12 maanden. Kortere termijnen bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten, inclusief BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalen.

Aanvaarding:
In onderling overleg, kan op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
71 m²
Verkoopvloeroppervlakte
60 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,93

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Thorbeckeplein 5

Huurprijs op aanvraag