Breestraat 108 -RECHTS 1941 EL Beverwijk

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

TE HUUR
Deze winkelruimte (251 m2) op A1-Locatie is te huur. De ruimte heeft wat liefde nodig, maar wanneer je hier door heen kunt kijken zie je de fantastische mogelijkheden!

De frontbreedte van de begane grond is ruim 5 meter. De vaste trap naar boven leidt tot een mooie ruimte op de eerste etage met een pantry en toilet. Hier is (deels) een authentieke visgraat vloer gelegd. Deze etage heeft een mooi uitzicht over de Breestraat en maakt dat dit een fantastische plek is voor (lichte) horeca!

OPTIONEEL
Deze winkelruimte is tevens in zijn geheel (455 m2) te huur. Hierbij heeft de ruimte een aantrekkelijke frontbreedte van maar liefst 10 meter breed! Aan de achterzijde van het pand wordt nog een groot pui aan de achterzijde geplaatst waardoor er van zowel de voor- als achterzijde een goede lichtinval is. (Optioneel is de huur van achterliggende tuin)
Achterin de ruimte op de begane grond zijn een pantry en toiletten gevestigd. Huurprijs volledige winkelruimte bedraagt € 2.925,- excl. BTW per maand.

VOORZIENINGEN
- Pantry en toilet
- Eerste etage met mooi uitzicht over de Breestraat.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Centraal gelegen aan de zonkant van de Breestraat. Direct naast de ANWB winkel en lunchroom Meijershof en dichtbij o.a. H&M, HEMA, Intersport en WE Fashion. Goed bereikbaar met auto, fiets en op een steenworp afstand van het NS-station.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

HUURPRIJS
€ 1.750,- per maand excl. BTW

OPLEVERING
Casco in huidige staat. (M.u.v. de eventuele scheidingswand voor verhuur in twee delen)

TOTAAL OPPERVLAKTE WINKELRUIMTE
Ca. 251 m².

INDELING
Winkelruimte op de begane grond en eerste etage. Op de eerste etage zijn pantry en toilet gesitueerd.

AANVAARDING
In overleg. Per direct beschikbaar.

KADASTER
Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Nummer: 2510
Grootte: 690 m² (gedeeltelijk)

BESTEMMING
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In overleg

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1899

Oppervlakten

Oppervlakte
251 m²
Verkoopvloeroppervlakte
251 m²
Breedte gevel
5,2 m
Perceel
690 m² (in units vanaf 251 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1