Breestraat 118 1941 EL Beverwijk

€ 23.581 /jr

Omschrijving

Breezicht: compact, comfortabel en super centraal.

Winkel of Bedrijfsruimte huren?

Zoek je een kantoor of een winkelpand? Met uitzicht op de reurige Breestraat of juist op het rustiger Koningshof? De keuze is reuze bij dit fraaie nieuwbouwcomplex in hartje centrum Beverwijk. Centraler dan deze locatie aan de Breestraat kan haast niet. Winkels, speciaalzaken, restaurants, cafés, bus- en treinstation, bibliotheek, theater, je vindt het allemaal op loopafstand. En wie verderop wil, zit binnen luttele minuten met de auto op de snelweg.

Winkelruimte
Een keukenblok, een toilet én een zee aan ruimte. Wie op zoek is naar een centraal gelegen winkelruimte slaat nu z’n slag. Gelegen aan dé winkelstraat van Beverwijk.

Je kunt kiezen uit een ruimte van 91 of een van 135 m2, net wat je nodig hebt. Bijzonder fraai zijn de voorgevels: van onder tot boven van glas, riant daglicht dus plus een etalage-mogelijkheid.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op de Breestraat direct gelegen naast Brilservice en René Post en dichtbij o.a. Beverhof, Hans Anders en Ronald Adventure Shop. Goed bereikbaar met auto, fiets en op steenworp afstand van het NS-station.

Kadaster
Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Nummers: 8880 en 8883

Bestemming
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Oppervlakte winkel
± 135 m² VVO

Oplevering
Verwacht voorjaar 2021

BTW
De huur is BTW belast

Huurtermijn
In overleg

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Voorbehoud
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

Voorwaarden
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 23.581 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
135 m²
Verkoopvloeroppervlakte
135 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Breestraat 118

€ 23.581 /jr