• Verkocht onder voorbehoud

Koningstraat 69 1941 BB Beverwijk

€ 450.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Hierbij bieden wij u een object aan wat u volledig naar uw wens kan maken. Het was tot voor kort in gebruik als een winkel op de begane grond en woning op de verdieping. Volgens het bestemmingsplan is de bestemming "gemengde doeleinden" wat voor veel mogelijkheden zorgt en dus eventueel de realisatie van appartement(en).

Het object is gelegen op een perceel van 145m² en is gebouwd rondom 1900. Zo goed als de gehele kavel is bebouwd en op de verdieping is een woning van ca 100m² aanwezig. De woning is vanuit de winkel te bereiken of gewoon vanaf de straat. In het verleden was de bovenwoning ook nog ontsloten uit de winkel via een 2e trap wat zou kunnen inhouden dat er 2 bovenwoningen waren maar dan klein van formaat maar dat is al even geleden. De 2e trap is thans niet meer aanwezig.

Belangrijk voor u om te weten is dat de volgende artikelen in de koopakte worden opgenomen:
- Ouderdomsclausule;
- Niet-zelfbewoningsclausule;
- Vrijwaringsclausule m.b.t. eventuele aanwezigheid van bodemverontreiniging en asbest wat inhoud dat u de verkoper vrijwaart hiervoor;

Mocht u interesse hebben of een keer willen kijken dan verneem ik het graag.

Indien u meer van de bestemming en mogelijkheden wilt weten kunt u het beste contact opnemen met de gemeente.

VRAAGPRIJS
€ 450.000,- k.k.

OPPERVLAKTE
begane grond: ca 130-135m²
verdieping: ca 100m²

INDELING
begane grond: entree/winkelruimte, diverse kamers en een toilet.
verdieping: eigen entree op begane grond en op verdieping, woonkamer bestaande uit 2 delen, keuken, badkamer, toilet, kast, 4 kamers en een terras

KADASTER
Gemeente Beverwijk, sectie A, nummer 10390, groot 1are 45centiare

OPLEVERINGSNIVEAU / VOORZIENINGEN
zoals gezien bij de bezichtiging.

BESTEMMING
Gemengde doeleinden.

AANVAARDING
in overleg maar kan op korte termijn

BOUWJAAR
omstreeks 1900

OUDERDOMSCLAUSULE
Koper verklaart bekend te zijn met het bouwjaar (omstreeks 1900) en de bouwkundige staat van het pand, evenals met indien van toepassing die van later uitgevoerde verbouwingen, renovaties aan en/of vervangingen van onderdelen in de onroerende zaak. Koper aanvaardt alle in verband hiermee voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder wat betreft fundering, gevels, vloeren, daken, kozijnen, leidingen, lozingen en eventuele installaties, ook voorzover die een tijdelijke belemmering kunnen zijn voor het normale gebruik van de onroerende zaak.

VRIJWARING VERKOPER
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de onroerende zaak, alsmede de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

KOSTEN KOPER
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (8% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie welke bij de notaris gedeponeerd

KOOPOVEREENKOMST
Standaard koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerendgoed (model 2014) van de NVM.

VOORBEHOUD
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. Voor de inhoud van deze brochure wordt noch door de eigenaar noch door de makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de vermelde gegevens. De gegevens zoals bedragen, data, omschrijvingen, etc. zijn soms verkregen door mondelinge informatie. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Prismaat Makelaars O.G./B.V. kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
135 m²
Verkoopvloeroppervlakte
135 m²
Breedte gevel
9 m
Perceel
145 m² (in units vanaf 135 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koningstraat 69

€ 450.000 k.k.