Markt 28 5531 BC Bladel

€ 80.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Deze ruime winkel is tot voor kort in gebruik geweest door De Laat Slaapcomfort die is verhuisd naar de Sniederslaan. De winkel ligt aan de Markt, aan de zuidkant van de Sniederslaan, het bronpunt en de parkeerplaats voor het boodschappen doen in Bladel. Het winkelen gebeurt grotendeels op de Sniederslaan, die aan de noordzijde wordt afgebakend door de Albert Heijn. Vele andere landelijke filiaalbedrijven zijn hier gevestigd zoals Jumbo, Kruidvat, Blokker, Zeeman et cetera, afgewisseld met sterke lokale ondernemers, zoals Smaak! Bakkerij van Heeswijk en het Landleven. De gemeente Bladel telt circa 12.000 inwoners, heeft een regionale functie en derhalve een groot verzorgingsgebied.

Object
De grotendeels gerenoveerde winkelruimte heeft een totale oppervlakte van ruim 1.000 m² op de begane grond. Door haar rechthoekige vorm is deze uitermate courant in te richten, waarbij de bevoorrading aan de achterzijde van het pand geschiedt. Het zeer brede front van circa 15 meter zorgt ook nog eens voor een extra hoge attentiewaarde. Splitsen van de ruimte behoort tevens tot de mogelijkheden. Naast de winkel is een garage gesitueerd die eventueel te gebruiken is voor opslag.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd inclusief alle aanwezige installaties.

Parkeren
Direct voor het pand is een tiental, gratis kort-parkeerplaatsen aanwezig. Op de markt zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar, beide gereguleerd middels een blauwe zone.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
1.000 m²
Verkoopvloeroppervlakte
850 m²
Breedte gevel
15 m
Perceel
1.095 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee