Sniederslaan 51 d 5531 EH Bladel

€ 24.975 /jr

Omschrijving

Sniederslaan 51d te Bladel

Op een toplocatie in Bladel is deze winkelruimte te huur. De winkelruimte is gelegen op een van de koppen van winkelcentrum 'De Sniederspassage'. Dit winkelcentrum is de drukst bezochte winkellocatie van Bladel met 20.000 bezoekers per week! Onder andere een grote Albert Heijn supermarkt, Domino's pizza, Etos, Gall & Gall, Primera en nog vele andere winkels zijn hier te vinden. Het centrum beschikt over een groot, eigen parkeerterrein en is logistiek gunstig gelegen in het dorp. Bladel zelf is het sterkste winkeldorp voor bewoners uit alle Kempendorpen.

Het winkelcentrum kent een sterk management waarbij alle aspecten omtrent marketing, promotie, schoonmaak en bereikbaarheid continu in beeld zijn. Voor u als huurder zorgt dit ervoor dat u zich volledig kunt focussen op de bedrijfsvoering van de eigen winkel. Middels de servicekosten worden zaken als de levering van elektra, water, glasbewassing, afval, verwarming/koeling, alarm, etc volledig bij u uit handen genomen. Het management gaat graag het gesprek aan om er samen voor te zorgen dat de winkels elkaar versterken en dat resultaten gemaximaliseerd kunnen worden.

Door de wens tot het beëindigen of overdragen van de bedrijfsactiviteiten van de huidige huurder komt deze winkellocatie in overleg beschikbaar. Bij interesse in een overname van de huidige bedrijfsactiviteiten brengen wij u graag met de huidige exploitant in contact. Er is een gezonde exploitatie aanwezig.

Omschrijving
De winkelruimte is direct gelegen tegen het parkeerterrein en middels een ruime tourniquetdeur te bereiken. Direct vooraan in de passage, tegenover Domino's Pizza en langs Gall&Gall is de winkel gelegen. De winkel is middels een rolluik af te sluiten van de passage.

De winkelruimte loopt in een punt naar achter uit en heeft aan één zijde vrijwel volledig glas. Hierdoor is de beleving in de winkel zeer prettig en laat het daglicht de producten mooi uitkomen. Achter in de winkel is op dit moment de balie gepositioneerd maar de indeling is volledig flexibel doordat er geen kolommen staan.

Het magazijn achter de winkel heeft een eigen laad/losdeur vanaf het parkeerterrein. In het magazijn is een pantry en toilet aanwezig.

De winkel kan in overleg/overeenstemming met de huidige huurder in de huidige staat worden overgenomen of kan als casco worden oplevert. Alle gewenste aanpassingen in het pand zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden
Huurprijs: € 185,- per meter per jaar exclusief BTW
Servicekosten: € 450,- per maand exclusief BTW
Borg: twee maanden huur
Elektra en water: opgenomen in de servicekosten
Huurcontract: Kantoorruimte R.O.Z.-model 2012
Indexering: Jaarlijks conform CBS
Huurtermijn: In overleg, 5 + 5 jarige huurovereenkomst geniet de voorkeur
Aanvaarding: in overleg
Exploitatieplicht: De winkel dient 7 dagen per week geëxploiteerd te worden. Verplichte openingstijden in overleg te bespreken

Heeft u interesse in deze winkelruimte? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Het management van de passage kan hierbij deze aansluiten om samen te bespreken hoe deze locatie voor u het maximale comfort en resultaat kan brengen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 24.975 per jaar
Servicekosten
€ 100 per jaar
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakten

Oppervlakte
135 m²
Verkoopvloeroppervlakte
135 m²
Breedte gevel
15 m
Perceel
150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sniederslaan 51 d

€ 24.975 /jr