Kerkstraat 22 2411 AD Bodegraven

Prijs op aanvraag

Omschrijving

WONEN EN WERKEN AAN DE OUDE RIJN!

Object:
Winkelruimte op de begane grond met de mogelijkheid om de verdieping(en) om te zetten naar wonen. De begane grond en de eerste verdieping beslaan nagenoeg het hele perceel.

Frontbreedte:
ca. 6 meter.

Vloeroppervlakte:
begane grond: ca. 160 m².
verdieping(en): ca. 132 m².
(De genoemde oppervlaktes zijn circa maten en niet conform meetmethode NEN2580 tot stand gekomen.)

Parkeervoorziening:
Parkeren is mogelijk op de hiervoor bestemde openbare parkeerplaatsen (blauwe zone).

Locatie/ Bereikbaarheid:
In het oude centrum van Bodegraven. In de directe omgeving zijn diverse winkelbranches vertegenwoordig, waaronder de volgende winkels Zeeman, Intertoys, Keurslager, Bonita en meer.

Milieu
Verkoper is er niet mee bekend of verontreiniging aanwezig is. Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van alle gehele onroerende zaken wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor alle aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voortvloeien;

Verkoper is er niet mee bekend of in de verkochte onroerende zaak (een) ondergrondse tank(s) bestemd voor de opslag van (milieu-onvriendelijke) (vloei)stoffen aanwezig is/zijn of is/zijn geweest.

Asbest
Verkoper is er niet mee bekend of in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig/verwerkt zijn. Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid en/of verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen kan voortvloeien. Bovendien wordt elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, als gevolg van de (mogelijke) aanwezigheid en/of de verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen, uitgesloten.

Erfdienstbaarheden
Verkoper is er niet mee bekend dat op het onderhavige registergoed eigendomsbelemmerende erfdienstbaarheden, dan wel kwalitatieve verplichtingen rusten.

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak ‘niet nieuw’ is, waarmee wordt bedoeld, dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de algehele bouwkundige staat. Verkoper staat niet in voor de vloeren, daken, muren, leidingen, installaties en afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en afwezigheid van ongedierte.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m²
Verkoopvloeroppervlakte
160 m²
Breedte gevel
6 m
Perceel
226 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Hulshof Makelaars b.v.

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 070-3817181

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 22

Prijs op aanvraag