De Middend 60 -62 1611 KT Bovenkarspel

€ 33.000 /jr

Omschrijving

Te koop: goedlopende AGF (Aardappel, Groente en Fruit) speciaalzaak met cateringmogelijkheden in het winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel.

DE ONDERNEMING
De groentespeciaalzaak met haar vers bereide maaltijden, rauwkostsalades en prachtige groente en fruit is vanaf de opening van winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel een begrip. De winkel is in 2000 uitgeroepen tot de beste groenteman van Nederland. Huidige ondernemer streeft altijd naar de beste kwaliteit op hoog niveau. De winkel is onlangs verbouwd tot zelfservice model, deze modernisatie heeft ertoe geleid dat er minder arbeidsintensief wordt gewerkt naast dat het voor het winkelend publiek leuker winkelt. De groenten en het fruit wordt ingekocht bij vaste leveranciers en tuinders, deze komen dagelijks leveren. Daarnaast gaat huidige ondernemer wekelijks lang bij tuinders die gevestigd zijn in "De Streek", deze korte lijn zorgt voor verse producten en een lokaal aanbod. Huidige ondernemer doet momenteel niet aan catering of thuisbezorging maar dit is zeker wel mogelijk en de locatie leent zich daar ook prima voor.

INDELING BEDRIJFSRUIMTE
De winkelruimte is ca. 120 m2 groot en bestaat uit een verkoopgedeelte met open kookkeuken, meerdere gekoelde toonbanken met o.a. een gekoelde groenten-toonbank voorzien van een bevochtigingssyteem, een vriescel, een koelcel, een oplagruimte met pantry en personeelstoilet en een voorbereidingskeuken. Er is een leveranciersingang aan de achterkant van het gebouw. Hier is tevens de mogelijkheid voor de ondernemer om te laden en te lossen of zijn auto te parkeren.

LOCATIE / LIGGING
De groentewinkel is gelegen nabij de nieuwe hoofdingang van winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel. Het ligt op een goede doorlooproute tegenover een bakker en nabij een slagerij en notenzaak. Winkelcentrum Streekhof kent geen leegstand en het is een druk bezocht winkelcentrum. Er is een actieve winkeliersvereniging die naast de prachtige versieringen bij de nationale feestdagen ook vele evenementen organiseren, denk aan de jaarlijkse brasserie, maar ook live muziek en aantrekkelijke winacties voor het winkelend publiek. Het winkelcentrum is erg populair onder het winkelend publiek. Zij is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. Het winkelcentrum ligt op enkele minuten afstand van station Bovenkarspel-Grootebroek. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan alle zijden van het winkelcentrum.

OPENINGSTIJDEN
Koper mag zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Stede Broec valt.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 33.000 per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²
Verkoopvloeroppervlakte
60 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en stationslocatie
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
C2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
600 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Middend 60 -62

€ 33.000 /jr