de Raetsingel 2 B 5831 KC Boxmeer

€ 12.000 /jr

Omschrijving

Te huur een uitstekend zichtbare en goed bereikbare winkelruimte ter grootte van ca. 53 m2 VVO, aan de rand van het centrumwinkelgebied aansluitend aan een ruim parkeerterrein met gratis parkeren (blauwe zone) Weijerplein en de parkeerplaatsen achter WC De Kloostertuin.

De bereikbaarheid vanuit WC De Kloostertuin en De Raetsingel maakt deze lokatie in het bijzonder aantrekkelijk voor afhaal- en bezorgservice.
Ook andere gespecialiseerde winkels hebben met deze ruimte een goede lokatie om zich te profileren en daardoor kansrijk voor mooie commerciele resultaten.

Boxmeer heeft een winkelcentrum met een breed aanbod van producten en diensten tezamen met een actief centrum management waardoor het centrum een regionale functie en aantrekking heeft.

Huurovereenkomsten zullen op basis van het laatste model ROZ opgesteld worden. Huurder dient ten allen tijde een waarborgsom ter hoogte van tenminste 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW beschikbaar te stellen. Huurder dient bij te dragen aan de schoonmaakkosten en verlichting van de Kloostertuin.

Het Centrum van Boxmeer heeft een naast de gebruikelijke dagwinkels een ruim en specialistische winkelaanbod en goede horeca. De compacte opzet van het winkelcentrum (promenade) met zowel grote winkelketens als zelfstandige ondernemers met hun eigen detailhandel en het gratis parkeren maakt het geheel compleet. De gemeente Boxmeer heeft ca. 28.700 inwoners en heeft een groot verzorgingsgebied van circa 50.000 inwoners.
Voor uitgebreide informatie zie de website van centrumboxmeer.
Boxmeer zal met ingang van 1 januari 2022 fuseren met de huidige gemeentes Cuijk, Mill en Sint Hubert, Grave en Sint Anthonis tot een nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Algemeen: Verkoopvloeroppervlakte ca. 53 m²; Bouwjaar 1972, aanvaarding in overleg.
Uitgangspunt is een Btw-belaste verhuur.

Koop is bespreekbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 12.000 per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
53 m²
Verkoopvloeroppervlakte
53 m²
Breedte gevel
7,3 m
Perceel
63 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en overdekt winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

de Raetsingel 2 B

€ 12.000 /jr