Steenstraat 29 5831 JA Boxmeer

€ 1.300 /mnd

Omschrijving

Op een goed zichtbare en gewilde locatie, aan de Steenstraat in het centrum van Boxmeer, beter bekend als de “Pomp”, ligt deze fraaie bedrijfsruimte. Deze uitstekend onderhouden bedrijfsruimte wordt op dit moment gebruikt als kapsalon. Het bruisende centrum van Boxmeer beschikt over diverse gratis parkeerterreinen en liggen in de directe nabijheid van dit pand. Het bedrijfspand is zeer eenvoudig en goed bereikbaar.

INDELING BEDRIJFSPAND:
U treedt Steenstraat 29 binnen middels een fraaie entree met schuifpoort in de riant opgezette kantoor/bedrijfsruimte. Deze open ruimte is momenteel ingedeeld als wachtruimte, ruimte met kappersstoelen, receptie, wasruimte en pantry. Vanuit deze open ruimte is er toegang tot een toilet, de technische ruimte, berging en tot het achtergelegen kantoor. Het kantoor beschikt over een eigen toilet, pantry en een ruimte met de witgoedaansluiting.

Het centrum van Boxmeer heeft een zeer actieve ondernemersvereniging om het centrum sfeervol en aantrekkelijk te houden.

BESTEMMING
Steenstraat 29 is gelegen in het bestemmingsplan ''Boxmeer-Centrum''. Momenteel is Steenstraat 29 in gebruik als kapsalon, echter biedt het bestemmingsplan de mogelijkheid tot diverse andere bedrijfsvoeringen. Mocht u uw bedrijf hier willen vestigen neem dan contact op met ons kantoor en/of de gemeente Land van Cuijk.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
Boxmeer is goed bereikbaar en beschikt over goede uitvalswegen A73 richting Nijmegen/ Venlo en de A77 richting Duitsland. Tevens beschikt Boxmeer over een treinstation en is daardoor uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centrum, met de gezellige "Steenstraat", beschikt over de dagelijkse voorzieningen, maar heeft ook leuke winkels, boetieks en gezellige horecagelegenheden. Boxmeer beschikt over uitstekende parkeerfaciliteiten en is geheel gratis.

ALGEMEEN:
- De airco, het toilet inclusief sanitair aan de achterzijde, het aanrechtblok met bovenkasten, de cv-ketel met toebehoren, het rolluik bij de achteringang, de markiezen en de schuifpoort zijn in eigendom van de verhuurder. Overige roerende zaken zijn in overleg over te nemen.
- Twee parkeerplaatsen voor exclusief gebruik, daarnaast voldoende openbare parkeerplaatsen in de omgeving.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig, de genoemde vierkante meters zijn indicatief.
- Aanvaarding per 01 februari 2023 of eerder in overleg.
- De huurprijs is exclusief btw.
- De huurder dient een waarborgsom beschikbaar te stellen ter hoogte van minimaal 3 maandhuren.
- De huurovereenkomst zal opgesteld worden op basis van het ROZ model ''HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW''.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.300 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m²
Verkoopvloeroppervlakte
160 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steenstraat 29

€ 1.300 /mnd