Stationslaan 75 -79 4815 GW Breda

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

• Afbouwbijdrage vanuit de eigenaar
• Uitstekend bereikbaar
• Gelegen op zeer markante locatie tegenover station Breda

Algemeen
Tegenover het NS-station Breda is in opdracht van AMVEST door Dura Vermeer het laatste deel gebouwd van Breda Vooruit. Deze laatste fase van het project betreft een wooncomplex met daaronder een commerciële ruimte.
Deze commerciële ruimte is in totaal ca. 550 m². Momenteel is voor verhuur nog beschikbaar ca. 300 m², welke oppervlakte kan worden gesplitst in een unit van 100 m² en een unit van 200 m². De units zijn geschikt als kantoor (verplicht met baliefunctie), winkel of praktijkruimte. Pal tegenover de commerciële ruimte is de inrit naar het parkeerdek boven het station. Op korte afstand wordt de nieuwe Albert Heyn supermarkt gerealiseerd en direct naast het gebouw is een horeca gelegenheid in een markant vormgegeven gebouw gerealiseerd. Op dit moment wordt in het gebied tussen het Station en de Rechtbank een multifunctioneel complex gerealiseerd met onder meer een hotel, wonen en kantoren.

Locatie
In het Bredase Stationskwartier in de Spoorzone nadert de moderne centrum-wijk BREDA VOORUIT haar voltooiing, met een internationaal treinstation als vertrekpunt. Deze nieuwe wijk, die grenst aan de wijk Belcrum en wordt toegevoegd aan het woongebied in het centrum van Breda, maakt Breda nog aantrekkelijker.
Het moet een grootstedelijke, spannende plek worden om te wonen, te werken, te winkelen, te eten en te drinken. En dat tegenover het door Koen van Velzen ontworpen stationsgebouw waar treinen en bussen gecombineerd worden met winkels, horeca, kantoren en wonen. Vanuit dit station is een rechtstreekse treinverbinding naar Antwerpen en via de HSL-shuttle een snelle verbinding met Rotterdam en Schiphol/Amsterdam.

Bereikbaarheid
Per auto
Vanaf de noordelijke rondweg en de Stationslaan is de locatie snel te bereiken.

Per openbaar vervoer
Het Centraal Station ligt tegenover de locatie. Hier vertrekken de treinen (incl. de shuttletrein naar de HSL-stations Rotterdam - Schiphol en Amsterdam) en de rechtstreekse trein naar Antwerpen en de stads- en streekbussen.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is nog beschikbaar een totale oppervlakte van ca. 300 m².

Hierbij is de volgende verdeling te maken:
- unit A: ca. 100m²;
- unit B: ca. 200m².

Het koppelen van beide units is mogelijk.

Indeling
Op dit moment is de ruimte nog niet ingedeeld. In de bijlagen treft u enkele artist-impressies aan, alsmede een plattegrondtekening. Indien gewenst kunnen wij u een digitale versie toesturen.

Opleveringsniveau
Uitgangspunt voor de verhuurder is een casco oplevering waarbij de nutsvoorzieningen aangebracht zijn tot in de meterkast. De verhuurder zal een substantiële financiële bijdrage leveren voor de afbouw.

Parkeren:
Op het achterterrein zijn parkeerplaatsen aanwezig. Het huren van een parkeerplaats is mogelijk. De kosten voor één parkeerplaats bedragen € 75,-- per maand exclusief BTW. Er zijn slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Welstandsklasse
B1.

Frontbreedte
45 meter.

Bestemming
Het object valt in het bestemmingsplan "Stationslaan". Bestemming: "gemengd" met de functie-aanduiding “specifieke vorm van gemengd-1”.

Verdere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 125,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Eventueel extra, door verhuurder uit te voeren, voorzieningen cq. werkzaamheden worden verdisconteerd in de huurprijs, kunnen door huurder zelf worden gefinancierd, of een combinatie hiervan.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2003, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Het gehuurde maakt onderdeel uit van een appartementencomplex met meerdere eigenaren. Daartoe is een vereniging van eigenaren (VVE) opgericht. Afhankelijk van de door de leden van de VVE gemaakte afspraken kunnen servicekosten van toepassing worden.
Dit kan zijn:
- vuilafvoer;
- onderhoud parkeerterrein;
- glazenwasserij etc.

Voorbehoud.
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Voor de volledige tekst download onze brochure.

Onze bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m² (in units vanaf 100 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
300 m²
Breedte gevel
45 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 1,01

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.