• Verhuurd onder voorbehoud

Nieuwstraat 36 4811 WV Breda

€ 12.000 /jr

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Schuin tegenover de Albert Heijn en vlak naast de achteringang van winkelcentrum “De Barones” komt er aan de Nieuwstraat 36 een unieke, kleinschalige winkelruimte met een fantastisch frontbreedte van ca. 8 meter beschikbaar voor de verhuur. De Nieuwstraat kent een monumentale uitstraling en is centraal gelegen in het kernwinkelgebied. Daarnaast vormt de straat de verbinding tussen de Eindstraat, Lange Brugstraat en het gebeid van “De Nieuwe Haven”. De Nieuwstraat kent een aantrekkelijke mix van bedrijvigheid zoals onder andere ‘Run2Day’, ‘Used Products’ en ‘Hotel Nassau Breda’.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De locatie is prima te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bevoorrading kan plaatsvinden voor 11 uur ’s ochtends of na 5 uur in de middag, m.u.v. koopavonden. Het mag voor zich spreken dat de bereikbaarheid per openbaar vervoer prima is, ook een openbare fietsenstalling en parkeergarage “De Barones” bevindt zich op loopafstand.

Parkeren
Op ca. 60 meter is parkeergarage “De Barones” gesitueerd. Deze parkeergarage beschikt over 510 parkeerplaatsen. Daarnaast is op ca. 240 meter afstand parkeergarage Q-Park die beschikt over 300 parkeerplaatsen.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Winkelruimte van ca. 50 m² met pantry; gang en toilet. De gang wordt eveneens gebruikt door de bewoner van de achtergelegen studio. Het is mogelijk om de winkelruimte apart af te sluiten.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat.

Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan “Binnenstad” heeft het pand als aangeduide bestemming “Gemengd -1”. Deze bestemming biedt aan een breed scala aan bedrijvigheid zoals ondere andere ‘Detailhandel’, ‘Dienstverlening’, ‘Cultuur en ontspanning’, ‘Maatschappelijke voorzieningen’ en ‘horeca 1’.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 12.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 2.100,-- per jaar als bijdrage in de verbruikskosten (gas, water en electra, geen verrekening).

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 12.000 per jaar
Servicekosten
€ 175 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²
Verkoopvloeroppervlakte
50 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwstraat 36

€ 12.000 /jr