Edisonplein 21 21A 4816 AM Breda

€ 525.000 k.k.

Omschrijving

Op gunstige locatie gelegen woon-winkelpand in de dynamische (woon) wijk Doornbos-Linie. Het object is gelegen nabij de ontwikkelingslocatie van het stationsgebied waarbij o.a. op het achtergelegen (voormalige) Euretco-terrein 200-250 wooneenheden worden gerealiseerd. Het woon-winkelpand bevindt zich op de winkelstrip op het Edisonplein en bestaat uit een winkelruimte op de begane grond (kapsalon) en daarboven een drietal verdiepingen met (studenten)kamers. Het bruisende stadscentrum van Breda is nabij gelegen, evenals diverse winkels, het NS-station Breda Centraal en uitvalswegen.

Bouwjaar ca. 1960
Gebruiksoppervlakte winkel ca. 66m² + externe bergruimte ca. 21m²
Woonoppervlakte verdiepingen ca. 115m²
Perceeloppervlakte 150m²

LIGGING EN OMGEVING
Dit woon-winkelpand is midden in de dynamische wijk “Doornbos-Linie” gelegen. Deze winkelstrip heeft een duidelijke lokale functie, met onder meer een cafetaria, bakker en kapsalon. Het Edisonplein ligt ten noordoosten van het centrum van Breda en het centraal station (5 minuten loopafstand). De uitvalswegen naar de snelwegen (A16/A27) zijn nabij gelegen en daardoor is er een goede verbinding binnen ca. 10 autominuten.

ONTWIKKELINGEN OMGEVING
Achter het pand start de herontwikkeling binnenkort op het voormalige “Euretco”-terrein waar een geheel nieuwe woonwijk met 200 tot 250 wooneenheden gerealiseerd wordt. Meer informatie hierover vindt u op het Faam-terrein naast het "Euretco" terrein zal op termijn herontwikkeld worden naar (voornamelijk) wooneenheden.

BIJZONDERHEDEN
De huidige netto huurstroom bedraagt voor het gehele pand ca. € 31.200,- (excl. servicekosten € 3.480,-) op jaarbasis. Op verzoek kunnen wij u inzage geven in de lopende huurovereenkomsten.
Momenteel wordt 1 (slaap)kamer op de 2e verdieping niet verhuurd. Echter is dit wel mogelijk waardoor de huurstroom met ca. € 3.600,- (excl. servicekosten € 960,-) per jaar toeneemt.

BOUWKWALITEIT
In warm water en verwarming wordt voorzien middels een HR Combiketel (merk Intergas). De bovenwoningen en het winkelpand beschikken over eigen HR-Combiketel. Er wordt gebruik gemaakt van een tussenmeter voor het water voor de bovenwoningen. De winkelruimte op de begane grond beschikt over eigen voorzieningen. De woning heeft grotendeels houten buitenkozijnen en is deels voorzien van dubbele beglazing. De dakkapel op de 2e verdieping is uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing. De vernieuwde meterkast beschikt over 5 groepen en de woning is voorzien van dakisolatie.

BESTEMMINGSPLAN
Het pand is gelegen in bestemmingsplan “Linie-Doornbos” en kent de aanduiding “Centrum” met als functieaanduiding “Centrum-1”.

TUIN
De tuin is geheel voorzien van sierbestrating en is gelegen op het westen. Vanuit de tuin is toegang middels een dubbele deur naar de berging (ca. 3.30 x 6.50m.).

PARKEREN
Het plein aan de voorzijde beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Tevens zijn er in de directe omgeving voldoende gratis andere parkeervoorzieningen aanwezig. Wellicht zal men hier in de toekomst overgaan tot betaald parkeren / vergunningsbeleid.

INDELING

BEGANE GROND
Eigen overdekte entree met toegang tot het winkelpand. Momenteel bevindt zich hier een kapsalon. De ruimte (ca. 12.20 x 4.20 / 6.30m.) is voorzien van een visgraat laminaatvloer, open keukenopstelling, eigen toiletruimte met fonteintje en diverse bergruimtes. Aan de achterzijde is middels een schuifpui toegang tot de tuin.

1e VERDIEPING
Vanuit de overdekte entree met meterkast op de begane grond is middels een trap de eerste verdieping te bereiken. De eerste verdieping beschikt over een overloop met toegang tot de toiletruimte, keuken en kamer I; Toiletruimte met closet en fonteintje; Keuken (ca. 2.60 x 3.07m.) in wandopstelling met aansluitingen tbv de wasapparatuur en toegang tot het balkon (ca. 6.40 x 1.17m.); (slaap)kamer I bestaat uit een woongedeelte (ca. 4.25 x 4.20m.) met praktische vaste kast en toegang tot het balkon (ca. 1.50 x 1.95m.) aan de voorzijde. Middels een loopdeur is vanuit de woonkamer toegang tot de achtergelegen slaapkamer (ca. 3.15 x 3.10m.).

2e VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar 3e verdieping en toegang tot de overige vertrekken; Badkamer (ca. 1.95 x 0.90m.) met douche en wastafel; Slaapkamer II (ca. 3.20 x 4.20m.) aan de voorzijde gelegen met vaste kast en deur naar het balkon (ca. 1.95 x 1.50m.); Slaapkamer III (ca. 4.20 x 3.10m.) aan de achterzijde gelegen; (Slaap)kamer IV (ca. 3.06 x 2.60m.) aan de achterzijde gelegen.

3e VERDIEPING
Overloop met tweetal bergruimtes en toegang tot slaapkamer V (ca. 4.20 / 3.90 x 3.65m.) met (kunststof) dakkapel; Bergruimte I aan de achterzijde met opstelplaats CV-ketel; Bergruimte II aan de voorzijde onder het schuine dak.

OVERIGE BEPALINGEN
Voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 oktober 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
66 m²
Verkoopvloeroppervlakte
66 m²
Breedte gevel
4,2 m
Perceel
150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonplein 21 21A

€ 525.000 k.k.