Hooghout 60 4817 ED Breda

€ 230.000 k.k.

Omschrijving

Omgevingsfactoren
Het Hooghout is een doorgaande straat in de wijk “Brabantpark” op korte afstand van het “Brabantplein” en tussen de Hogelscholen-concentratie BUAS-Avans. De omgeving kenmerkt zich met name door wonen. In deze commerciële strip zijn een aantal zaken gevestigd, aan de overzijde bevindt zich een grote apotheek, een huisarts en een tandartspraktijk.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is prima bereikbaar. Het centrum van Breda is gelegen op ca. 1,5 km, het station op 2,2 km en de snelweg op 2,8 km. Ook stopt de stadsbus voor de deur.

Parkeren
Parkeren kan gratis voor de deur.

OBJECTGEGEVENS

Het betreft een commerciële ruimte van ca. 125 m² (appartementsrecht) op de begane grond. Het pand is origineel gebouwd in 1957. De huidige eigenaar heeft het pand gebruikt als schoonheidssalon.

Indeling
Via de entree is de ontvangst te bereiken. Hier bevindt zich ook de meterkast. Via een gang zijn een viertal behandelkamers te bereiken, waarvan één met douche. Achter in de zaak bevindt zich het toilet, een keuken en een kantoortje. Het pand is ook aan de achterkant te bereiken via een bevoorradingsweg.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat, onder meer voorzien van een c.v.-installatie met radiatoren, aluminium kozijnen en een airco-installatie.

Bestemmingsplan
Op basis van het geldende bestemmingsplan “Brabantpark” kent het object de bestemming “gemengd”. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala van bedrijvigheid, waaronder maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening en detailhandel.

Kadastrale gegevens
Het pand is kadastraal bekend als gemeente Breda, sectie D, nummer 10729, appartementsindex 1. Het appartementsrecht maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaars (VvE), die zogenaamd “slapend” is.

Energielabel
Het pand heeft nog geen energielabel, dit wordt opgemaakt.

KOOPGEGEVENS

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 230.000,-- kosten koper, er is geen BTW van toepassing.

Aanvaarding
In overleg.

Overige bepalingen
De kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper.
Voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Mocht u interesse hebben in de aankoop van dit object zijn wij op basis van de WWFT verplicht om een onderzoek naar uw c.q. de identiteit van de koper in te stellen. Daarnaast dienen wij u te vragen naar de herkomst van de voor de aankoop benodigde gelden.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 230.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten

Oppervlakte
125 m²
Verkoopvloeroppervlakte
125 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
125 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hooghout 60

€ 230.000 k.k.