Nobelstraat 26 -30 3231 BC Brielle

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen
Midden in het centrum van de historische vestingstad Brielle hebben wij een zeer mooi winkelpand van circa 285 m2 te huur. Deze unieke A1-locatie heeft twee entrees die samenkomen in één winkelruimte. Dit maakt deze locatie zeer geschikt voor meerdere doeleinden: zowel winkel, horeca als consument verzorgende dienstverlening.
De ruimte biedt de mogelijkheid zich op te splitsen in twee aparte ruimtes met een eigen entree. Hier ontstaat de ideale manier om twee aparte formules te creëren die samenkomen in één geheel, bijvoorbeeld opticien met audicien of voor kantoor/boekhandel met post.nl en bank functie.

Ligging
De ligging van dit unieke winkelpand is op 100 meter van De Markt tussen de winkelstraten Vischstraat en Gasthuisstraat op nog geen 300 meter van het bushalte Brielle centrum. Brielle is een van de populairste vestingsteden van Nederland. De vesting van Brielle, "het centrum", wordt gekenmerkt door vele kleine zelfstandige winkeliers in o.a. mode, wonen, verzorging, curiosa/antiek, maar ook door grote ketens zoals Hema, Kruidvat, Action. Verder zijn er in het centrum vele horecagelegenheden, restaurants en terrassen en daardoor is Brielle ook zeer interessant voor toeristen.

Bereikbaarheid
Deze winkel locatie zelf is 24/7 bereikbaar voor bevoorrading aan de achterkant (Venkelstraat). De winkels in het centrum zijn dagelijks ook van 06.00 uur tot 11.00 uur aan de voorkant bereikbaar voor bevoorrading, daarna wordt het stadscentrum afgesloten voor auto’s. De gehele binnenstad is onbetaald parkeren en ook met het openbaar vervoer is de stad zeer goed te bereiken.

Indeling
De winkel heeft twee aparte entrees met frontbreedtes van ca. 466 en 498 cm. die samenkomen in één grote winkelruimte. Eén entree behoort tot een Rijks monumentaal pand en heeft een karakteristieke halsgevel met boven de deur een koeienkop. Deze beide entrees kenmerken zich door veel licht inval.
De ruimte is totaal ca. 285 m2 groot en naar wens in te delen qua oppervlakte. Het verkoopvloeroppervlak is ca. 280 m2. De winkelruimte heeft achterin een toegang c.q. vluchtdeur voor calamiteiten.

Opleveringsniveau
Het gehele winkelpand is in 2006 verbouwd en voorzien van nieuwe gas/elektra installatie en een airco om te koelen en te verwarmen.
Alarminstallatie, data en telefoonbekabeling is aanwezig. Het pand is ook voorzien van een brandhaspel.
Ook de keuken/toiletgroep is gemoderniseerd en het gehele winkelpand is goed onderhouden.
De ruimte heeft zeer mooie karakteristieke muren die mooi tot zijn recht kunnen komen bij nieuwe inrichting.

Kadastraal
Gemeente Brielle sectie B nummer 3745

Bestemming
Bestemmingsplan Binnenstad Centrum vastgesteld op 03 januari 2013 bestemd voor:
a. detailhandel, consument verzorgende dienstverlening, galerie, culturele voorzieningen en kleinschalige sportvoorzieningen in de eerste bouwlaag, met inbegrip van bijbehorende ondergeschikte horeca van categorie 3 en 4, magazijnen, parkeervoorzieningen, bergingen en andere nevenruimten.

Condities
- Huurprijs € 135,- / m2/ jaar excl. btw
- Aanvaarding in overleg
- Huurtermijn in overleg
- Huurder wordt zelf contractant van leveranciers van g/w/e
- Huurcontract ROZ model
- Jaarlijkse indexering volgens CPI alle huishoudens

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
285 m²
Verkoopvloeroppervlakte
280 m²
Breedte gevel
9,6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nobelstraat 26 -30

€ 135 /m²/jaar