Kerkstraat 230 6441 BK Brunssum

€ 299.000 k.k.

Omschrijving

Winkelruimte op A1 locatie met zelfstandige bovenwoning | Interessant beleggingsobject

Vraagprijs: € 299.000,- k.k.

OBJECT
Het betreft een winkelruimte op de begane grond alsmede een zelfstandige bovenwoning op de verdiepingen (beiden vrij van huur en gebruik). Het geheel is gelegen aan de Kerkstraat, de hoofdwinkelstraat van Brunssum. De winkelruimte is ter grootte van in totaal ca. 433 m² ruim van opzet en is voorzien van een glazen pui aan de winkelstraat. Achter de winkelruimte zijn twee opslagruimtes aanwezig met daarnaast een pantry en toilet. De bovenwoning, met een oppervlakte van ca. 115 m², heeft een eigen opgang aan de winkelstraat. De woning is verdeeld over de tweede en derde verdieping en zal grondig verbouwd moeten worden om deze bewoonbaar te maken. Hierbij kan overwogen worden de woning te splitsen in appartementen.

VOORZIENINGEN
Winkelruimte: eigen meters gas, water en elektra, CV-ketel (in eigendom), afzuiging, vloer- wand- en plafondafwerking inclusief verlichting. Er is tevens een buitenruimte aan de achterzijde.

Woonruimte: eigen meters gas, water en elektra, CV-ketel (in eigendom), radiatoren, woonkamer, drie slaapkamers, dakterras, keuken, badkamer met wastafel, douche en toilet, opslagruimte (CV).

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum', vastgesteld op 1 juli 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum'. Huurder dient zelf bij de gemeente Brunssum te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

LIGGING
Het object is gelegen op de beste locatie in het centrum van Brunssum, deze ligging wordt verder versterkt door het naastgelegen winkelcentrum ‘De Parel’. De Parel en de Kerkstraat zijn het middelpunt van het centrum, met een gezellige mix van lokale en landelijke retailers afgewisseld met (dag)horeca.
Brunssum is met circa 30.000 inwoners gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied.
In Brunssum is het NATO-hoofdkwartier ‘Allied Joint Force Command Brunssum’ (voorheen: AFNORTH) gevestigd. Brunssum is door de huisvesting van dit hoofdkwartier gastheer voor vele duizenden militairen en hun gezinnen uit vele landen.

BEREIKBAARHEID
Het complex is gesitueerd in het voetgangersgebied, in het hart van het centrum van Brunssum. De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de directe omgeving. Verder bevinden zich diverse busverbindingen aan de doorgaande wegen, welke in verbinding staan met de Kerkstraat.

PARKEREN
In de nabije omgeving van het object zijn diverse openbare parkeergelegenheden te vinden. Binnen de gemeente Brunssum worden geen parkeertarieven gehanteerd.

VRAAGPRIJS
€ 299.000,- k.k.

OPLEVERING
In de huidige staat "as is, where is".

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

AANVAARDING/DATUM VAN OPLEVERING
In onderling overleg.

KOOPOVEREENKOMST
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

ENERGIELABEL
Winkelruimte: Label F, geldig tot 18-01-2033
Woonruimte: Label E, geldig tot 17-01-2033

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten

Oppervlakte
427 m²
Verkoopvloeroppervlakte
368 m²
Breedte gevel
4,3 m
Perceel
498 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 230

€ 299.000 k.k.