Fluiterlaan 430 2903 HN Capelle aan den IJssel

Prijs op aanvraag

Omschrijving

BELEGGINGSPROPOSITIE BESTAANDE UIT EEN VERHUURDE WINKELRUIMTE VAN CA. 390 M² OP ZICHTLOCATIE IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Namens Havensteder begeleidt Van Herk Bedrijfsmakelaars de verkoop van een fraaie winkelruimte in Winkelcentrum de Koperwiek. De verkoop zal plaatsvinden door middel van verkoop bij inschrijving. Het totale metrage bedraagt circa 390 m² BVO. Het appartementencomplex is gebouwd in circa 1995 en staat op eigen grond. De winkelruimte bestaat uit 2 appartementsrechten welke zijn samengevoegd. Uitgangspunt is verkoop in verhuurde staat. Verkoop kan alleen per inschrijving vanaf 28 april t/m 14 mei 2021 uiterlijk 12:00 uur met het daarvoor bedoelde inschrijvingsformulier uit de dataroom. Toegang tot de dataroom kan worden verschaft na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring, welke via ons kantoor te verkrijgen is.

Locatie en bereikbaarheid.
De winkelruimte is goed zichtbaar voor alle bezoekers die de auto of fiets gebruiken om het winkelcentrum te gaan bezoeken. De Fluiterlaan geeft toegang tot de omliggende parkeerplaatsen van het winkelcentrum. "De Koperwiek" is het grootste winkelcentrum van de gemeente Capelle aan den IJssel met ruim 80 winkels van zowel de bekende formules alsook lokale detaillisten, een gezellig horecaplein en tevens een weekmarkt.
De N219 (Abram van Rijckevorselweg) is de hoofdader van deze stad, middels de Rivierweg en de Fluiterlaan is het winkelcentrum eenvoudig te bereiken. Op steenworp afstand bevindt zich metrostation "Capelle Centrum" welke in verbinding staat met metrostation "Capelsebrug" en "Kralingse Zoom". Het parkeren in de omgeving is gratis.

Bestemming en gebruik.
Het vigerende bestemmingsplan "Middelwatering", vastgesteld op 06 juli 2015, schrijft op deze locatie o.a. detailhandel voor. De huidige huurder gebruikt deze winkelruimte voor de verkoop van voornamelijk laminaatvloeren. Het uitgangspunt is dat er geleverd wordt in verhuurde staat.

Belangrijke informatie.
Er wordt volgens het as-is where-is principe geleverd met alle feitelijke eigenschappen, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen welke voortvloeien uit commerciële, juridische, milieukundige en technische aspecten zoals gelden op de datum van overdracht. Er worden geen garanties of verklaringen afgegeven met betrekking tot de staat of kwaliteit van hetgeen wij aanbieden. Levering geschiedt conform voorwaarden van de eigenaar. Oplevering vindt plaats in verhuurde staat. Er is een model koopovereenkomst opgenomen in de dataroom.

Bouwkundige keuring.
Er heeft geen bouwkundige keuring plaatsgevonden, de VVE is actief.

Maatvoering.
De plattegrond (2016) zoals weergegeven is ter indicatie en kan enige afwijking bevatten, in de dataroom is een NEN2580 meetrapport beschikbaar

Verkoopprocedure.
De verkoop vindt plaats door verkoop bij inschrijving. Middels een geheimhoudingsverklaring krijgt u toegang tot de dataroom waar alle relevante documenten beschikbaar zijn. Ook treft u hier het biedingsformulier om deel te nemen aan de inschrijving. Er is geen vraagprijs genoemd, bieden doet u naar eigen inzicht op basis van de stukken uit de dataroom. Daar er in verhuurde staat geleverd wordt worden er geen kijkdagen georganiseerd.

Biedingen.
Op 14 mei 2021 uiterlijk 12:00 uur dient uw bieding binnen te zijn. Biedingen dienen in een gesloten enveloppe te worden ingediend bij Govers Spil Notarissen te Capelle aan den IJssel dan wel per e-mail te worden verzonden aan In de dataroom zijn "de algemene voorwaarden openbare inschrijving via notaris" beschikbaar.

Algemeen.
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Fluiterlaan 430. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
390 m²
Verkoopvloeroppervlakte
390 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Metrohalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Fluiterlaan 430

Prijs op aanvraag