Bermweg 69 a 2906 LB Capelle aan den IJssel

€ 825 /mnd

Omschrijving

Object: Aantrekkelijke winkelruimte van ca. 43 m² op een goede zichtlocatie naast de Aldi en hoek Bermweg/Kanaalweg. Deze winkelruimte biedt tevens de mogelijkheid om gebruikt te worden als praktijkruimte of salon, HORECA NIET TOEGESTAAN.

De Bermweg is van oudsher altijd een goede winkellocatie geweest. Direct naast het te verhuren object is de Aldi gelegen met een flinke (gratis) parkeerplaats. In de winkelstraat zelf vindt u diverse zelfstandige winkeluitbaters met kwaliteitsproducten zoals vis, wijn, kazen groente etc. Daarnaast zijn er aantrekkelijke winkels zoals een dierenwinkel, diverse kledingwinkels en een doe-het-zelfshop. Er is een grote groep trouw publiek uit de directe omgeving.

Vloeroppervlakte: De totale vloeroppervlakte is circa 43 m² en is als volgt ingedeeld:
Circa 40 m² winkelruimte;
Afgesloten pantry met aansluitend een toilet;

Parkeervoorziening: aan de Bermweg is het gratis parkeren, er is tevens een grote parkeerplaats bij de naastgelegen Aldi;

Locatie/bereikbaarheid: de winkelruimte is goed bereikbaar per auto. De afslag A20 is binnen 2 km te bereiken, de metrohalte Capelle Centrum bevind zich op een kleine 10 min loopafstand;

Opleveringsniveau:
Casco. De thans nog aanwezige voorzieningen worden om niet aan huurder overgedragen:
- laminaatvloer;
- verwarming elektrisch en middels de airconditioning;
- airco (ter overname van de huidige huurder);

Aanvaarding: ca. 1 maand na ondertekening huurovereenkomst.

Huurprijs: € 825,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: zijn niet van toepassing, het object beschikt over eigen meters.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar, aangevuld met 5 optiejaren. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie af te geven c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Bermweg 69a te Capelle aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 825 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
44 m²
Verkoopvloeroppervlakte
40 m²
Breedte gevel
5,1 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Omgeving

Bloemenbuurt-oost, Capelle aan den IJssel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bermweg 69 a

€ 825 /mnd