Varkensmarkt 1 4101 CK Culemborg

€ 950 /mnd

Omschrijving

Zeer karakteristieke winkel-/praktijkruimte van 70 m² in centrum Culemborg

Op de begane grond van dit gemeentelijk monument is 70 m² winkel- of praktijkruimte beschikbaar. De ruimte beschikt over een mooie frontbreedte van 7.63 meter, is voorzien van systeemplafond, verlichting en verwarming en voor vele doeleinden geschikt. Naast winkelbestemming mag hier ook een dienstverlenend kantoor of een (maatschappelijke) praktijk gevestigd worden.
Het pand is gelegen aan de sfeervolle Varkensmarkt die via De Poort direct aansluit op het marktplein van Culemborg.

HUURPRIJS:
€ 950,= per maand excl. BTW

INDELING:
entree, open winkel- of praktijkruimte van ca. 56 m² voorzien van systeemplafond met verlichting, airco installatie en meterkast, gang met toilet en apart dagverblijf met keukenblok en cv-ruimte.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg. De huidige huurder huurt in principe nog tot april 2021 maar wil in overleg graag eerder weg.
* Het pand beschikt over eigen aansluitingen van gas, water, elektra en glasvezel.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Moderne cv-ketel.
* Op en bij de Varkensmarkt bevinden zich diverse winkels zoals een cadeau- en interieur winkel, theehuis, biologische winkel, kledingwinkels maar ook diverse kantoren en dienstverlenende bedrijven zijn hier te vinden.
* Parkeergelegenheid (betaald) op ca. 200 meter afstand.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur.
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

BESTEMMING:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum 1’. Toegestaan gebruik: detailhandel, bestaande horeca (nieuw na aanvraag bij gemeente), kantoren, kleinschalige maatschappelijke voorzieningen (tot 200 m²), publiek verzorgend ambacht en dienstverlening. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 950 per maand
Aangeboden sinds
15 september 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
70 m²
Verkoopvloeroppervlakte
56 m²
Breedte gevel
7,6 m
Perceel
96 m² (in units vanaf 70 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Omgeving

Oude Binnenstad en Nieuwstad, Culemborg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Varkensmarkt 1

€ 950 /mnd