Markt 8 4101 BX Culemborg

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

A-locatie én aan de goede zonkant van de Markt gelegen winkelruimte van 300 m², eventueel te huur vanaf 170 m².

Op zoek naar een winkelruimte op A-locatie op het gezellige marktplein van Culemborg met een afmeting tussen de 170 en 300 m²? Het kan in deze flexibele winkelruimte!
Deze winkel is gelegen vlakbij het markante oude gemeentehuis van Culemborg, aan de goede zijde van de Markt en vlakbij o.a. Hema en Intertoys. Indeling is flexibel, indien een huurder een oppervlakte van ca. 170 m² wenst, zal verhuurder voor de achterzijde van het pand een andere invulling vinden. De winkel blijft dus over de (praktisch) de hele breedte en aan de voorzijde gericht, welke oppervlakte u ook wenst.

Het Marktplein van Culemborg kent een mooie mix van horeca en winkels. Met diverse openbare parkeerterreinen op korte afstand en een actieve ondernemers vereniging in de stad welke jaarlijks een aanzienlijk aantal activiteiten organiseert om een bruisende binnenstad te behouden, is dit een ideale vestigingsplaats voor een winkel of dag horeca gelegenheid.

HUURPRIJS:
€ 2.500,= per maand excl. BTW voor een winkelruimte voor 170 m².
€ 3.500,= per maand excl. BTW voor de hele winkelruimte van 300 m².

INDELING:
Ruime winkel met een front van 7,9 meter. Indeling kan naar wens geschieden indien nodig. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich thans een dagverblijfruimte met keukenblok, toilet en magazijnruimte. Bij het huren van de gehele oppervlakte is er een kleine binnentuin aan de achterzijde van het gebouw beschikbaar. De huurders van de bovenwoningen hebben een eigen ingang en zijn geheel zelfstandig.

OVERIGE:
- Verwarming middels een warmtegordijn en CV-installatie.
- De winkel is voorzien van een glasvezelaansluiting.
- Eigen aansluitingen gas, water en elektra. U betaalt dus uw verbruik rechtstreeks aan de energie leverancier van uw keuze.
- Direct gelegen naast Shoeby en Bakker Bart.
- Aanvaarding kan op korte termijn plaatsvinden.

VOORWAARDEN BIJ HUUR:
* Het object wordt casco verhuurd. Alle aanwezige voorzieningen, zoals CV- en airco-installatie, brandslanghaspel, alarm en camera's zijn achtergelaten door de vorige huurder. De kosten van onderhoud, herstel en vernieuwingen, inspecties en keuringen zijn voor rekening en risico van huurder.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemak centrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur.
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

BESTEMMING:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum 1’. Toegestaan gebruik: detailhandel, bestaande horeca (nieuw na aanvraag bij gemeente), kantoren, kleinschalige maatschappelijke voorzieningen (tot 200 m²), publiek verzorgend ambacht en dienstverlening. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m² (in units vanaf 170 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
300 m²
Breedte gevel
7,9 m
Perceel
357 m² (in units vanaf 170 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C 1,19

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Omgeving

Oude Binnenstad en Nieuwstad, Culemborg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Markt 8

€ 140 /m²/jaar