Oude Vismarkt 10 4101 CA Culemborg

€ 1.350 /mnd

Omschrijving

146 m² winkelruimte op A-locatie!

Deze moderne winkelruimte, gelegen tegenover o.a. de Hema en speelgoed winkel Intertoys, is weer klaar voor een nieuwe huurder!
De winkel heeft ca. 124 m² verkoop vloeroppervlakte en een keuken, toilet annex dag verblijf van ca. 22 m² aan de achterzijde.
De Oude Vismarkt is de uitloper van het Marktplein van Culemborg, waar een mooie mix van horeca en winkels aanwezig zijn. Met diverse openbare parkeerterreinen op korte afstand en een actieve ondernemers vereniging in de stad welke jaarlijks een aanzienlijk aantal activiteiten organiseert om een bruisende binnenstad te behouden, is dit een ideale vestigingsplaats voor een winkel of dag horeca gelegenheid.

HUURPRIJS:
€ 1.350,= per maand excl. BTW en servicekosten
Servicekosten € 35,= per maand excl. BTW (onderhoud CV en dakgoten/ plat dak)

INDELING:
Open winkelruimte met moderne voorpui en recent nieuw geplaatste muren waarin een klein stukje historische binnenmuur is behouden. Aan de achterzijde is een keukenruimte met toilet aanwezig.
De boven gelegen woning heeft een eigen ingang en zijn geheel zelfstandig.

OVERIGE:
- Pui, wanden en plafond zijn gemoderniseerd.
- Verwarming middels centrale verwarming.
- Eigen aansluitingen gas, water en elektra. U betaald dus uw verbruik rechtstreeks aan de energie leverancier van uw keuze.
- Aanvaarding kan op korte termijn plaatsvinden.

VOORWAARDEN BIJ HUUR:
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemak centrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur.
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

BESTEMMING:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum 1’. Toegestaan gebruik: detailhandel, bestaande horeca (nieuw na aanvraag bij gemeente), kantoren, kleinschalige maatschappelijke voorzieningen (tot 200 m²), publiek verzorgend ambacht en dienstverlening. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.350 per maand
Servicekosten
€ 35 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten

Oppervlakte
146 m²
Verkoopvloeroppervlakte
124 m²
Breedte gevel
3,9 m
Perceel
184 m² (in units vanaf 146 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Omgeving

Oude Binnenstad en Nieuwstad, Culemborg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Vismarkt 10

€ 1.350 /mnd