Everwijnstraat 14 4101 CG Culemborg

€ 825 /mnd

Omschrijving

In aanlooproute van parkeerterrein 't Hof naar de Markt gelegen winkel-/kantoorruimte van 66 m².

Deze winkel-/kantoorruimte van 66 m² is recent geheel gemoderniseerd, waardoor het pand volledig gebruiksklaar is voor de nieuwe huurder.

Het pand ligt ook nog eens gunstig in de aanlooproute van parkeerterrein ’t Hof naar de Markt op een goede locatie met als (over)buren o.a. Heykoop bloemisten, dameskleding winkel Anna van Toor, Van Zanten electronics, stoffenwinkel en in de nabije omgeving landelijke ketens zoals Kruidvat, Blokker.

Welke ondernemer durft een nieuwe uitdaging aan? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

HUURPRIJS:
€ 825,= per maand excl. BTW

INDELING:
Open ruimte met een frontbreedte van 5,15 meter en aan de achterzijde een pantry- en toiletgroep.

De ruimte is recent gemoderniseerd, voorzien van een laminaatvloer, systeemplafond met LED-verlichting, vernieuwde pantry en toilet, CV-installatie (2019), alsmede volledig geschilderd.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder worden doorbelast.
* De winkel is voorzien van een glasvezelaansluiting.
* Koopavond op vrijdagavond tot 21.00 uur, alsmede lidmaatschap van de winkeliersvereniging is een verplichting bij het aangaan van de overeenkomst. Lidmaatschap van de vereniging bedraagt circa € 155,= per jaar.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/waarborgsom: er wordt een bankgarantie/waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De Everwijnstraat is gelegen in het autoluwe gedeelte van het gezellige centrum van het stadje Culemborg. Op loopafstand is voldoende parkeergelegenheid (betaald of met vergunning) mogelijk.

De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima
verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft o.a. als bestemming detailhandel, kantoren met of zonder baliefunctie. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 825 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten

Oppervlakte
66 m²
Verkoopvloeroppervlakte
62 m²
Breedte gevel
5,2 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B 1,07

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Omgeving

Oude Binnenstad en Nieuwstad, Culemborg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Everwijnstraat 14

€ 825 /mnd