Chopinplein 20 4102 CV Culemborg

€ 975 /mnd

Omschrijving

In het nieuwste deel van het winkelcentrum ‘Het Chopinplein’ gelegen winkelruimte van 70 m². De ruimte wordt casco verhuurd, maar is door de huidige huurder ingericht en afgewerkt. De inrichting en afwerking worden dan ook ter overname aangeboden. Op dit moment heeft de winkel een verkoopoppervlakte van ca. 51 m², aan de achterzijde van de ruimte is een magazijn gerealiseerd waar zich tevens een keukenblok en toiletruimte bevinden.

Niet onbelangrijk: 190 parkeerplaatsen voor de deur!

Winkels aanwezig op het Chopinplein:
Kruidvat, COOP Supermarkt, Atlas supermarkt, opticien, bloemenhuis Terweijde, Drogisterij Muller, AKO, drankenwinkel, dierenspeciaalzaak, Big Bazar, bakker, kapsalon, diverse afhaalrestaurants.

HUURPRIJS:
€ 975,= per maand excl. BTW

INDELING:
De winkel heeft een verkoopoppervlakte van ca. 51 m² en een magazijnruimte van ca. 19 m². Indien gewenst kan het verkoopoppervlak vergroot worden door het verkleinen van de magazijnruimte.
De winkel wordt casco verhuurd, de aanwezige inrichting en afwerking kan in zijn geheel of deels worden overgenomen van de huidige huurder. De winkelruimte is nu voorzien van een laminaatvloer, verkoopbalie, paskamers, verlichting en wordt verwarmd middels infrarood panelen die aan het plafond zijn bevestigd. Via een schuifdeur is de magazijnruimte bereikbaar, waarin tevens een keukenblok en toilet zijn gerealiseerd.

OVERIGE:
* De winkel wordt casco verhuurd. De aanwezige afbouw (inclusief keukenblok en toilet) wordt ter overname aangeboden door de huidige huurder.
M.b.t. de overnamesom dienen nieuwe huurder en huidige huurder onderling afspraken te maken.
Indien de afbouw niet wordt overgenomen van de huidige huurder, dan wordt de ruimte casco (lees volledig ontruimd) opgeleverd.
* Oplevering op korte termijn mogelijk.
* Naast detailhandel, is gebruik als kantoor, maatschappelijke en culturele voorzieningen, commerciële dienstverlening toegestaan.
* Het pand beschikt over een elektra- en wateraansluiting, welke rechtstreeks op naam en voor rekening van huurder komt.
* Er is geen gasaansluiting in het pand beschikbaar.
* Binnen het winkelcentrum is winkeliersvereniging Chopinplein actief. O.a. met het organiseren van gezamenlijke acties, bijhouden website (wvchopinplein).
* Huurder dient zorg te dragen voor voldoende deugdelijke en gekeurde blusmiddelen voorzien van een rijkskeurmerk. Tevens dient er een onderhoudscontract met de leverancier gesloten te worden.
* Huurder dient binnen 3 maanden na in gebruik name van het pand op zijn kosten een NEN-keuring van de gehele elektrische installatie uit te laten voeren.
* Betaling: per kwartaal vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/waarborgsom: er wordt een bankgarantie/waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren.

LOCATIE:
Winkelcentrum Het Chopinplein is gelegen in de wijk Terweijde in Culemborg.

Culemborg is een historische stad aan de rivier de Lek in het westelijk deel van het Betuwse landschap. De stad ligt achter de dijk en van verre zijn de markante vormen van het stadhuis, kerktorens, de binnenpoort en de molens te zien. Met de aanleg van het spoor in 1868 en later de rijksweg A2 in 1935 is Culemborg goed te bereiken vanuit Den Bosch, Utrecht en Amsterdam en vice versa.

Wijk Terweijde is een van de kleurrijkste wijken van Culemborg. Er wonen veel verschillende nationaliteiten. Het woningaanbod is, net als haar bewoners, in deze wijk divers. De Noordrand kenmerkt zich door rustige en betaalbaar wonen en heeft relatief veel koopwoningen. Aan de zuidkant staan met name flats met wat grotere, middel dure huurappartementen, In het middelste deel van de wijk staan voornamelijk sociale huurwoningen en wonen veel mensen met een allochtone achtergrond. Boven het winkelcentrum aan het Chopinplein bevinden zich wat oudere middenklasse appartementen. De openbare ruimte is hier recent opnieuw ingericht en heeft een prettig, open karakter.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Chopinplein’ en heeft als enkelbestemming ‘Gemengd’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 975 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 900 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
70 m²
Verkoopvloeroppervlakte
51 m²
Breedte gevel
4,6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Omgeving

Ter Weijde Componistenbuurt, Culemborg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Chopinplein 20

€ 975 /mnd