Breestraat 37 2611 RE Delft

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

Te huur 850m2 (te huur vanaf 425m2) winkel/showroom/horeca met goederenlift en vloerverwarming in de binnenstad van Delft. Nu is Basic Fit hier gevestigd maar zij gaan verhuizen naar een nog grotere locatie.

Gelegen in een bekende winkelstraat in de Delftse binnenstad met een pui van bijna 45 meter breed met aan de voorzijde uitzicht over de gracht.

Gelegen op ca. 100 meter van de Zuidpoort parkeergarage, Pathe bioscoop en Theater de Veste en op ca. 350m van de Markt.

HUURTERMIJN Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg maar mogelijk !

OPLEVERINGSNIVEAU

In huidige goede staat o.a. voorzien van vloerverwarming, alles geïsoleerd, goederenlift

OPLEVERING IN OVERLEG

HUURBETALINGSPERIODE Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE 3 maanden + eventuele btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten

Oppervlakte
850 m² (in units vanaf 425 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
850 m²
Breedte gevel
43 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Breestraat 37

€ 150 /m²/jaar