Minervaweg 14 2624 BZ Delft

€ 3.550 /mnd

Omschrijving

TE HUUR ruime winkelruimte van ca. 240m2 in de wijk Voorhof in Delft met een brede pui met parkeren aan de voorkant en laden en lossen via de achterkant.
De Voorhof is de dichtstbevolkte wijk van Delft en behoort ook tot de wijken van Nederland met de meeste woningen per hectare en perfecte plek om je onderneming te vestigen. Naast de huidige kapper, DSW zorgverzekeraar, buurtsupermarkt, fysiotherapeut, stomerij en (recent) sushizaak zijn we opzoek naar een leuke toevoeging.

De ruimte leent zich veelal voor een uiteenlopende bereik, detailhandel/horeca of dienstverlening, maar ook een perfecte locatie voor activiteiten in de gezondheidzorg. Een winkel met (betaald) parkeren recht voor de deur en gratis parkeren op 75m afstand!!
De winkel is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie in de wijk Voorhof, vlakbij de TU-wijk en tegenover het winkelcentrum De Hovenpassage waar je gratis kan parkeren in parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen. De tram- en bushalte bevinden zich op slechts 75 meter van de winkel en binnen 5 minuten zit je op de verschillende snelwegen.

HUURPRIJS:
Huurprijs van: € 3.550,= per maand excl. BTW.

HUURTERMIJN: 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU:
In huidige goede staat (casco)

OPLEVERING:
In overleg

HUURBETALINGSPERIODE:
Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE:
3 maanden +eventuele btw

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST:
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN:
Er is een eigen energie aansluiting aanwezig. Gas verbruik gaat via VvE middels servicekosten, de servicekosten zijn € 200,-- per maand voor o.a. het gasverbruik. Het verbruik van energie wordt gemeten en afgerekend op basis van meters op de radiatoren.

BELASTE VERHUUR:
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.550 per maand
Servicekosten
€ 200 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
8 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
240 m²
Verkoopvloeroppervlakte
200 m²
Breedte gevel
8 m
Perceel
1.424 m² (in units vanaf 240 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Minervaweg 14

€ 3.550 /mnd