Papsouwselaan 5 2624 AE Delft

€ 2.460 /mnd

Omschrijving

170m2 winkelruimte met dubbele achteruitgang, gelegen op de begane grond met brede pui aan de voorzijde, gelegen in de wijk voorhof aan een drukke doorgaande weg.

Meer dan 35 jaar heeft hier (zeer succesvol) Van dorp wijnen gezeten, maar deze winkelier gaat heerlijk genieten van zijn pensioen.

Stand en ligging:
onderhavige winkelruimte is gesitueerd in wijk 24 te Delft tegenover winkelcentrum “De Hoven” (met o.a. Jumbo, HEMA, Primera, Kruidvat, Action etc.). Aan de winkelstrip zelf zijn o.a. gevestigd SubWay, Schoonenberg (keten gehoortoestellen) en direct naast deze winkel is een biologische supermarkt gesitueerd.

HUURTERMIJN Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg maar mogelijk !

OPLEVERINGSNIVEAU In huidige staat, dan wel in overleg

OPLEVERING IN OVERLEG

HUURBETALINGSPERIODE Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een bedrag te berekenen als: 3 maanden huur + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.460 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 29.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
170 m²
Verkoopvloeroppervlakte
153 m²
Breedte gevel
6,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Papsouwselaan 5

€ 2.460 /mnd