• Verhuurd onder voorbehoud

Oude Kerkstraat 5 2611 HT Delft

€ 3.400 /mnd

Omschrijving

Luxe winkel/Kantoorruimte/praktijkruimte van ca. 200m2 met eigen voorzieningen gelegen naast de Oude Jan (de schuine kerk) en dus midden in de grachtengordel van Delft.

Dit goed afgewerkte en ingerichte pand is geschikt als beautysalon, winkel, daghoreca, kantoor. De gehele ruimte is gerenoveerd en heeft een mooie authentieke pui van ca. 6 meter breed met extra 2e ingang er naast.

Momenteel in gebruik als beautysalon welke eventueel ook als bedrijf is over te nemen. Bij interesse brengen wij u in contact met de eigenaresse.

Indeling:
Entree, winkelruimte, doorloop naar ruimte met luxe keuken met deur naar patio, gang, toilet, kantoor/berging met buitendeur, pantry, aan de achterzijde zijn 5 luxe behandelkamers ingebouwd allen met airco, hoogplafond en in uitstekende staat.

HUURPRIJS
€ 3400,= per maand, te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

HUURTERMIJN
5 jaar + 5 optie jaren, andere perioden in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat: gerenoveerd

OPLEVERING
In overleg

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, inclusief de verschuldigde omzetbelasting

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een bedrag te berekenen als 3 maanden huur + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.400 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1885

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Verkoopvloeroppervlakte
150 m²
Breedte gevel
6 m
Perceel
200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Kerkstraat 5

€ 3.400 /mnd