• Verhuurd onder voorbehoud

Jacob Gerritstraat 24 2611 ES Delft

€ 2.500 /mnd

Omschrijving

46 m2 winkelruimte met brede en hoge pui op de A1 locatie van Delft. Nu in gebruik door Van Haren zij gaan de lokatie verlaten, Dit punt is in heel Delft bekend en met als buren o.a. T-Mobile, van Puffelen mode, Bodyshop, Rituals, Holland & Barret bent u omringd door zeer succesvolle zaken en dus verzekerd van aanloop.

Het pand wordt casco verhuurd waarbij de verhuurder eventueel kan mee helpen met de afwerking.

Er wordt een geheel opslaande pui geplaatst waarvan 1 deur ook vast te zetten is...zodat u kunt kiezen hoe ver u de pui open wenst te hebben.

Er wordt een eigen meterkast geplaatst met gas, water en elektra.

HUURTERMIJN
Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg en wellicht tegen een ander prijs.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco

OPLEVERING
In overleg

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een bedrag te berekenen als : 3 maanden huur + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ENERGIE
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
46 m²
Verkoopvloeroppervlakte
46 m²
Breedte gevel
3,3 m
Perceel
71 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jacob Gerritstraat 24

€ 2.500 /mnd