Koornmarkt 78 2611 EJ Delft

€ 650 /mnd

Omschrijving

MODERNE BEHANDELRUIMTE TE HUUR!

Ben jij een zelfstandig ondernemer in de schoonheidsbranche en heeft jouw bedrijf een toegevoegde waarde binnen ONE Kappers? Wij bieden een luxe behandelruimte te huur aan van ca. 16m2 aan de Koornmarkt, direct in de binnenstad van Delft.
LET OP! ONE Kappers zoekt een samenwerking met bijvoorbeeld een zelfstandige; schoonheidsspecialiste, nagel-/ wimperstyliste en/of pedicure, masseuse, gewichtsconsulente of iemand anders die aansluit bij ons concept.

Bijzonderheden:
- Een geluidwerende wand.
- Prachtige ontvangstruimte.
- Versterking en gebruik van klantenbestand ONE kappers.

HUURPRIJS
€ 650,- per maand exclusief btw.

SERVICEKOSTEN
€ 150,- per maand exclusief btw. Er wordt een vergoeding afgesproken voor gas, water en elektriciteit, internet, gebruik van koffie/thee, wasmachine +droger.

HUURTERMIJN
In overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
Per 1 februari 2022

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 650 per maand
Servicekosten
€ 150 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-2-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
15 m²
Verkoopvloeroppervlakte
15 m²
Breedte gevel
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koornmarkt 78

€ 650 /mnd