Oude Langendijk 21 2611 GL Delft

€ 2.750 /mnd

Omschrijving

ALTIJD AL DE PERFECTE WINKELLOCATIE WILLEN HEBBEN IN DELFT?

MET DAGELIJKS EEN OVERVLOED AAN PASSANTEN!

WAARBIJ WENSEN ALS HUURDER BESPREEKBAAR ZIJN.

Om het historische hart van Delft te bereiken is de Oude Langendijk een veel gebruikte en daardoor druk belopen straat. De dagelijkse stroom aan passanten, waaronder ook veel toeristen, heeft ertoe geleid dat deze straat een broedplek is geworden voor een ruime diversiteit aan representatieve winkels.

Op deze A locatie is per direct beschikbaar de fraaie en ruime winkelruimte Oude Langendijk 21.

Hier krijgt u ruim 150 m2 winkelruimte tot uw beschikking alsmede een keuken/kantoorruimte van circa 20 m2 met diverse opslagmogelijkheden. Het huidige interieur leent zich door de bijzondere wandafwerking, pashokjes en niveauverschil in het vloeroppervlak, uitstekend voor de vestiging van een trendy kleding- of schoenenzaak. Opvallend leuk detail in het pand is de aanwezigheid van een grote bijna wandvullende spiegel in hartvorm met een rand van Delfts blauw mozaïeken aardewerk. Wellicht een origineel symbool om uw bedrijf op social media mee te promoten.

Verhuurder staat open voor een eventuele aanpassing van het interieur, of zelfs een totale metamorfose, als dit de door u gewenste bedrijfsactiviteiten ten goede zou komen.

De Oude Langendijk 21 ligt tussen de Markt en de Beestenmarkt in Delft en is tevens de belangrijkste route van Delft-Oost naar de binnenstad.

Adres:
Oude Langendijk 21
2611 GL Delft

Oppervlakte:
Ca. 170 m² begane grond

Huurprijs:
€ 2.750,-- per maand exclusief BTW en eventuele servicekosten.

BTW:
In overleg.

Huurperiode:
Vanaf één jaar. Afhankelijk van het type huurder zijn flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Servicekosten: N.v.t.
Nutsvoorzieningen zullen rechtstreeks op naam van huurder worden aangevraagd.

Bestemming:
Binenstad 2012 geschikt voor o.a. detailhandel, horeca, culturele voorzieningen, maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening etc.

Bereikbaarheid:
Deze winkel-/horecaruimte is gelegen in het centrum van Delft en ligt op loopafstand van Station Delft Centraal. Er bevinden zich een aantal parkeergelegenheden op loopafstand, waaronder de Phoenixgarage en de Zuidpoortgarage.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ model, in de zin van artikel 7:290 BW, conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 15-08-2008 vastgesteld en op 20-08-2008 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag ROZ, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidstelling:
In overleg.

Courtage:
Mocht door bemiddeling van Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V. bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid.

Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.750 per maand
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
170 m²
Verkoopvloeroppervlakte
150 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Langendijk 21

€ 2.750 /mnd