Voldersgracht 23 2611 EV Delft

€ 535.000 k.k.

Omschrijving

Kerngegevens
Type object: winkelruimte op de begane grond (Voldersgracht 23) met woning op de 1e verdieping aan de achterzijde (De Vlouw 19A).
Adres en postcode: Voldersgracht 23, 2611 EV te Delft en De Vlouw 19A, 2611 KK te Delft.
Kadastrale aanduiding: Delft C 4578 A1 en Delft C 4578 A3.
Het object bestaat uit 1 winkelruimte en 1 woning (2 gemeentelijke huisnummers) gelegen op eigen grond.
De totale oppervlakte bedraagt circa 121 m².
De winkelruimte is verhuurd voor € 25.848,- per jaar exclusief BTW.
De woning is verhuurd voor € 7.620,- per jaar exclusief voorschot van € 1.800,- per maand.
De vraagprijs bedraagt € 535.000,- k.k..

Foto's binnenzijde, geanonimiseerde huurovereenkomsten, splitsingsakte en splitsingstekening zijn beschikbaar op aanvraag.

Omschrijving
Verhuurde winkelruimte met een oppervlakte van circa 95 m² gelegen aan de Voldersgracht 23 alsmede een verhuurde woning op de 1e verdieping aan de achterzijde gelegen aan de Vlouw 19A in het centrum van Delft.

De winkelruimte is per 1 augustus 2011 verhuurd voor thans € 2.154,- per maand exclusief BTW aan Knotten Wol. De huidige huurtermijn loopt tot en met 31 juli 2023.
Door aanhoudende groei bij huurder is door huurder aangegeven dat zij reeds een grotere locatie voor de vestiging van hun bedrijf gevonden hebben. Huurder heeft de wens uitgesproken de betreffende ruimte in het voorjaar van 2022 te willen verlaten indien zich een nieuwe kandidaat heeft aangediend voor de desbetreffende winkel aan de Voldersgracht.
De winkelruimte is opgedeeld in twee gedeelten. Het voorste gedeelte heeft een oppervlakte van circa 61 m² (circa 5,16 meter breed en circa 11 meter diep, exclusief etalagegedeelte voorzijde, zie plattegronden). Het tweede gedeelte betreft het achterste gedeelte met een oppervlakte van circa 28,4 m² (circa 5,33 meter breed en circa 4,95 meter diep). De twee gedeelten zijn verbonden door een gang (circa 1,32 meter breed en circa 5,23 meter diep) met bovengelegen opslagruimte en een binnenplaats (circa 4,02 meter breed en circa 5,23 meter diep).
De gang is voorzien van een keukenblok en de ruimte aan de achterzijde is voorzien van een toiletruimte en douche.

De woning aan De Vlouw 19A is gelegen boven het achterste winkelgedeelte en is per 1 augustus 2021 verhuurd voor € 635,- per maand exclusief voorschot servicekosten (gas, elektra en water) ter hoogte van € 150,- per maand. De woonruimte/studio heeft een oppervlakte van circa 26 m² en is voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafel alsmede een klein keukenblok. Vanaf achterliggende straat De Vlouw kan de woning via een toegangspoort, achterplaats en buitentrap bereikt worden. De 1e verdieping van de woonruimte beschikt niet over eigen nutsaansluitingen t.b.v. gas, elektra en water.

De winkelruimte en woning zijn beiden kadastraal gesplitst en maken deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren met de dubbele bovenwoning gelegen aan de Voldersgracht 23A. Dit betreft de woning op de 1e en 2e verdieping aan de voorzijde van de Voldersgracht. Voor de winkel en woning bedraagt de bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren per maand respectievelijk € 53,- en € 47,88 per maand.

De daadwerkelijke/fysieke indeling van de winkel en bovenwoning wijken af van de wijze waarop het object kadastraal gesplitst is. De splitsingstekeningen en de splitsingsakte laten zien dat de achterzijde van de winkelruimte op de begane grond kadastraal toebehoort aan de bovengelegen woonruimte. De kadastrale situatie laat derhalve zien dat er in werkelijkheid sprake is van een woning gelegen aan de achterzijde op de begane grond en 1e verdieping en een kleinere winkelruimte.

Objectgegevens
Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst in twee kadastrale aanduidingen (met twee gemeentelijke adressen).

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 535.000,- k.k..

Verzoek
Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

Algemeen
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Informatie
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

IGLO Vastgoed B.V.
De heer F. Haver
Schiedamsedijk 78a
3011 EM Rotterdam

Telefoon: 010-213 1231
Fax: 010-213 1235

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 535.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
121 m²
Verkoopvloeroppervlakte
95 m²
Breedte gevel
60 m
Perceel
95 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 26 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voldersgracht 23

€ 535.000 k.k.