Laakweg 19 2521 SC Den Haag

€ 1.200 /mnd

Omschrijving

Adres: Laakweg 19, 2521 SC te Den Haag (omgeving Binckhorst)

TE HUUR: IN HET NIEUWBOUWPROJECT GO 070 UNIEKE OP HOEK GELEGEN MULTIFUNCTIONELE WINKEL-/(LICHTE) HORECARUIMTE VAN CA. 80M²

Algemeen
Deze unieke multifunctionele winkel-/(lichte) horecaruimte is gelegen de begane grond in het nieuwbouwproject GO 070. GO 070 omvat een imposant gebouw aan de Neherkade/Laakweg, direct nabij de hippe wijk Binckhorst. Het complex GO 070 telt 16 verdiepingen, omvat 268 appartementen en 2 commerciële ruimten.

Wij zijn op zoek naar een leuke invulling voor de ruimte welke, naast het omliggende verzorgingsgebied, ook een aanvulling is voor de bewoners van het complex en de overige te realiseren nieuwbouwprojecten in de directe omgeving. De gedachten gaan hier bijvoorbeeld uit naar een winkel met lichte horecafunctie doch andere leuke en inventieve concepten zijn welkom.

Het complex GO 070 is gelegen aan de Neherkade/Laakweg waarbij deze commerciële ruimte georiënteerd is aan de Laakweg zijde, op steenworp afstand van de hippe wijk Binckhorst en op ca. 6 minuten fietsafstand van het centrum van Den Haag. Den Haag Holland Spoor bevindt zich op ca. 5 minuten loopafstand. Direct naast het complex bevindt zich het winkelcentrum met o.a. een supermarkt van Jumbo aan de ene zijde en een verwachte ca. 70 meter hoge woontoren aan de andere zijde. Dit gebied wordt dé uitbreiding van zowel het centrum als de Binckhorst.

De bovengelegen woningen zijn gevarieerd met oppervlakten van 22m² tot 75m². Hierdoor is het complex GO 070 er voor iedereen, studenten, young professionals, expats en empty nestors. Bij GO 070 houden we van delen. Er komen deelauto's, een gemeenschappelijke laundry, bring me boxen en een gemeenschappelijke studieruimte voor de bewoners.

De Binckhorst is volop in ontwikkeling en is geliefd bij veel vooruitstrevende en creatieve ondernemers die geloven in het nieuwe woongebied grenzend aan het centrum van Den Haag. Tevens zijn er ook diverse gezellige horeca gelegenheden in het gebied gevestigd.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaarheid met de auto. Zowel via de Neherkade als de Rijswijkseweg is de Laakweg te bereiken. Verder zijn In de directe omgeving de op- en afritten van knooppunt 'Prins Clausplein' voor een directe verbinding met A4 (Amsterdam-Rotterdam), A12 (Den Haag Utrecht) en A13 (Den Haag-Rotterdam) gelegen. Door de ligging in de directe nabijheid van de 'Rotterdamse Baan' zal per juli 2020 voor een snelle extra ontsluiting tussen Den Haag en Rotterdam zorgen.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens uitstekend. In de directe omgeving bevindt zich het spoorwegstation Den Haag HS en haltes van buslijn 26 en tramlijn 15.

Parkeergelegenheid:
Op het naastgelegen parkeerterrein zijn parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar. Verder parkeergelegenheid aan de openbare weg.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 80m²
Zie de plattegrond in de bijlage voor de indeling en overige technische tekeningen zijn in overleg op te vragen.

Bestemming:
Het object heeft conform het bestemmingsplan de bestemming 'gemengd-1', welke bestemd is voor bedrijven en dienstverlening. Bedrijven zijn uitsluitend toegestaan in categorie A en B van de Staat van bedrijfsactiviteiten. Het huisnummerbesluit heeft echter ook functies toegekend waardoor de grote commerciële unit als winkelfunctie is bestempeld

Opleveringsniveau
De ruimte wordt op basis van casco-staat opgeleverd en is voorzien van o.a.:
- cementgebonden dekvloer;
- een behangklaar binnen groep 2 wandafwerking;
- plafonds zijn casco onbehandeld, onderzijde beton in 't zicht;
- buitenkozijnen worden uitgevoerd in aluminium, antraciet kleur en de kozijnen worden voorzien van toegangsdeuren conform tekening.
- de ruimte is niet voorzien van verwarming doch wel voorzien van een afgedopt aansluitpunt op één
centrale plaats per ruimte in de meterkast. Er is sprake van een collectief hybride verwarmingssysteem bestaande uit luchtwater
warmtepompen en gasverwarmingsketels;
- toiletgroep (met een enkel toilet) volledig afgewerkt met tegelwerk en sanitair.
- buitenterras.

Huurprijs:
€ 1.200,-- per maand.
De huurprijs dient te worden vermeerderd met Btw en servicekosten.

Servicekosten
Nader te bepalen, de ruimte beschikt over eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen.

BTW:
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking en verklaart voor tenminste 90% belaste prestaties te leveren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn
In overleg

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief het bedrag verschuldigd aan Btw.

Aanvaarding
In nader overleg.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte.

Energielabel
Onderhavig gebouw beschikt over Energielabel A.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten verschuldigd zijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.200 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²
Verkoopvloeroppervlakte
80 m²
Breedte gevel
17 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Laakweg 19

€ 1.200 /mnd