Keizerstraat 329 2584 BG Den Haag

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

TE HUUR
Keizerstraat 329 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
De winkel-/horecaruimte bevindt zich op de begane grond op de hoek van een oorspronkelijk omstreeks 1902 gebouwd complex ontworpen door de architect J.P.G Roel dat thans herontwikkeld wordt. In het pand worden in totaal 12 high end appartementen ten behoeve van de verhuur ontwikkeld.

De entree van de winkelruimte bevindt zich centraal in de voorgevel met aan weerszijden grote raampartijen en aan de rechterzijde separate entrees die toegang geven tot de woningen. Achter de entree bevindt zich na verbouwing en oplevering een casco winkel-/horecaruimte met achtergelegen plaats.

De ligging op de hoek Keizerstraat/Adriaan Kokstraat en het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel wandelend publiek als voorbij rijdend verkeer.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 98 m² v.v.o. (conform NEN 2580).

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt na verbouwing casco opgeleverd. Oplevering in overleg.

BESTEMMINGSPLAN
‘Scheveningen Dorp’ vastgesteld d.d. 11-10-2012.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd - 1'.
Het object is bestemd in gebruik te worden genomen als dienstverlening, hotel, detailhandel en horeca 'categorie licht'.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Onderhavige beschikt over Energielabel G.
Het Energielabel is geldig tot 27-10-2025.

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het oude centrum van Scheveningen. In het historisch centrum bevindt zich deze gezellige winkelstraat waar onder andere de Albert Heijn, Etos, Hema, Kruidvat en diverse kledingwinkels en horecagelegenheden zijn gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het object is goed. Het is gelegen in de nabije omgeving van de doorgaande weg Scheveningseweg, wat voor een prima ontsluiting zorgt richting de snelwegen of de binnenstad van Den Haag.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is via tram 1 en bus 22 en 61 in korte tijd te bereiken.

PARKEREN
In de directe omgeving is voldoende betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk.

HUURPRIJS
€ 2.000,- per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1902

Oppervlakten

Oppervlakte
98 m²
Verkoopvloeroppervlakte
98 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizerstraat 329

€ 2.000 /mnd