Keizerstraat 52 2584 BK Den Haag

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

Representatieve commerciële ruimte beschikbaar in het centrum van Scheveningen. Qua indeling en uitstraling biedt deze commerciële ruimte met name voor MKB-ondernemers uitstekende perspectieven!

De commerciële ruimte is gelegen in de Keizerstraat wat de meest oudste en historische winkelstraat van Scheveningen is. De voormalige visserswoningen in en om deze knusse straat zorgen voor veel gezelligheid. Je vindt hier veel kleine winkels, boetiekjes en eettentjes maar ook grote ketens zoals Albert Heijn, Hema en de Blokker. Kortom een authentieke winkelstraat in Schevingen-Dorp.

De commerciële ruimte is prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. Met de auto is de Keizerstraat het makkelijkst bereikbaar via de Scheveningseweg.

Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, er rijden meerdere bussen en trams naar Schevingen-Dorp vanuit beide stations.

Algemeen

Totale oppervlakte: circa 85 m² BVO

Commerciële ruimte: circa 50 m² BVO

Overige ruimte: circa 37 m² BVO

Frontbreedte: circa 5 meter

Huurprijs: € 1.250,- per maand excl. BTW

*****************************************************************************************

Op goede locatie gelegen winkel/bedrijfsruimte van ca 85 m2 met royale achtertuin van circa 30 m2 BVO

Doorloop naar garage/opslagruimte van circa 32 m² met 2 privè parkeerplaatsen . LET OP! meerprijs voor tuin/garage/parkeerplaatsen in overleg met verhuurder.

Indeling

entree winkel/kantoorruimte ca 50 m2, ruime toiletgroep en 2 vaste kasten. Achterzijkamer met keuken circa 10 m² groot en een zonnige achterkamer circa 12 m².

Parkeren

Bij de commerciële ruimte zijn geen privé parkeerplaatsen aanwezig, in de nabije omgeving is betaald parkeren toegestaan op straat en in de parkeergarages.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een centrum bestemming en is de locatie bestemd voor detailhandel en dienstverlenende bedrijven. Horeca is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De commerciële ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd onder andere voorzien van;

• Alarminstallatie
• Glazen pui van circa 4 meter breed
• Houten pui
• Inbouwverlichting
• Internetaansluiting
• Stuckwerkwanden
• Systeemplafond
• Te openen ramen
• Telefonie-aansluiting
• TL - verlichting
• Toiletruimte
• Wandradiatoren
• CV - installatie
• Marmeren vloer
• Dubbele beglazing

Huurcondities

Huurprijs: € 1.250,- per maand excl. BTW

Servicekosten: In overleg

Huurtermijn: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
85 m² (in units vanaf 1 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
50 m²
Breedte gevel
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op 3000 m tot 4000 m, metroknooppunt op 3000 m tot 4000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, NS station op 3000 m tot 4000 m, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m, Tramhalte op 500 m tot 1000 m en tramknooppunt op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keizerstraat 52

€ 1.250 /mnd