Deltaplein 654 2554 GK Den Haag

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Nieuwbouwproject Nieuw Kijkduin zoekt ondernemers!

Direct aan het strand van Den Haag komt all-season-badplaats Nieuw Kijkduin!
Met een sterke mix van horeca – en retail zal het voorzieningenniveau van dit prachtige gebied aansluiten op de verschillende behoeften van haar omgeving. Hiervoor zoekt Nieuw Kijkduin gedreven ondernemers. In deze compleet nieuwe woonbeleving komen namelijk wonen, werken en genieten samen. In de nieuwe woontorens zullen zich ruim 250 huishoudens vestigen, zij en diverse andere doelgroepen zullen in de nabije toekomst terecht kunnen op Nieuw Kijkduin voor het beste wat onze kust te bieden heeft. Bezoekers zullen terecht kunnen voor hun dagelijkse boodschappen in versmarkt de Daily Taste, of hier juist een uitgebreide borrelplank samenstellen. Shoppers zullen flaneren met gevulde tassen van diverse winkels, om vervolgens te genieten van een koud fles wijn op een van de uitgestrekte terrassen op de Kijkduinboulevard. Nieuw Kijkduin trekt een breed en divers publiek, het is een vertrouwde plek voor bewoners uit de Westlanden en een unieke bestemming voor bezoekers uit alle windstreken om te genieten. Een trekpleister voor uw droomconcept.

Er zijn nog diverse winkel- , horeca- en Daily Taste units vrij voor huur.
De Daily Taste units zijn al te huren vanaf ca. 50 m², een levendige en gezellige versmarkt waar binnen nog behoefte is aan een kaasboer, een bloemenwinkel of uw unieke ambacht. Op de winkelpromenade zijn ook nog diverse units van verschillende oppervlakte vrij voor huur. Tevens bevinden zich op de boulevard en in de winkelstraat nog een aantal units vrij voor de invulling van horeca.

Laat deze kans niet voorbij gaan en laat u uitgebreid informeren over de diverse mogelijkheden in het nieuwbouwproject Nieuw Kijkduin!
Voor meer uitgebreide informatie inzake het gehele project Nieuw Kijkduin verwijzen wij u door naar de site: het tabblad ondernemen zijn de plattegronden beschikbaar met daarop de vrije units inclusief m² aangegeven.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
51 m² (in units vanaf 50 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
50 m²
Breedte gevel
4 m
Perceel
50 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en aan vaarwater
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Deltaplein 654

Huurprijs op aanvraag