Boomsluiterskade 2 2511 VK Den Haag

€ 4.950 /mnd

Omschrijving

Commerciële unit beschikbaar voor de verhuur op een zeer goede locatie in het centrum van Den Haag. De unit is gelegen in de directe omgeving van het Spui, Weteringkade en Binckhorstlaan en op 5 minuten loopafstand van de grote treinstations Den Haag Holland spoor en Den Haag Centraal. Door de vele uitvalswegen zijn de omringende wijken en de Rijksweg A4 zeer snel te bereiken.

De unit is een aantal jaren geleden door de huidige huurder opgedeeld in winkelruimte en een riante opslag- bedrijfsruimte. Het winkelgedeelte aan de voorzijde van de units is zeer hoogwaardig afgewerkt. Zo is er onder andere gekozen voor het gebruik een zwart systeemplafond en een laminaatvloer. De opslag- bedrijfsruimte heeft een eigen ingang aan de achterzijde en is ingericht met pallet- en legbordstellingen. Door de riante opslag- bedrijfsruimte is het pand uitermate geschikt voor webwinkels met een luxe frontdesk.

Gezien haar hoogwaardige afwerkingsniveau, functionele indeling en haar ligging is de unit uitermate geschikt voor webwinkels met een chique winkel- showroomruimte.

Indeling

Winkel- showroomruimte: circa. 103 m2 BVO

Kantoorruimte: circa. 37 m2 BVO

Opslag- bedrijfsruimte: circa. 275 m2 BVO

Parkeren

In de directe omgeving zijn volop openbare parkeergelegenheden aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de unit een "Gemengd – 2” bestemming. Binnen deze bestemming zijn detailhandel, dienstverlening, kantoor en maatschappelijk toegestaan. Horeca is op deze locatie niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoor- winkelruimte

- Alarminstallatie
- Camerabeveiliging
- Rolluiken
- Glazen pui met elektrische schuifdeuren
- Geurkanon
- Wanden met wandplanken met ingebouwde spotjes
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Geluidsinstallatie ingebouwd in het plafond
- Laminaatvloer
- Keuken met personeelstoilet
- Klanten toilet
- Stucwerkwanden
- Sanitaire voorzieningen
- Airconditioning
- Mechanisch ventilatiesysteem

Opleveringsniveau opslag- bedrijfsruimte

- Alarminstallatie
- Betonvloer
- Overheaddeur
- Pantry
- Gasheater
- TL – verlichting

Overname inventaris

De inventaris in de winkelruimte bestaat onder uit marmeren verkoopbalie, marmeren palen, 3 koelkasten in de showroom, kasten en meubels, geurkanon, camera beveiliging, alarmsysteem, wifi, HDMI kabels voor TV scherm aansluiting in raamkozijn, thee corner met thee machine voor bezoekers en geluidsinstallatie.

In de opslag- bedrijfsruimte bestaat de inventaris uit onder andere legbordstellingen, pallet stellingen en een professionele inpaktafel.

De aanwezige inventaris kan mogelijke overgenomen worden van de vertrekkende huurder. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurcondities

Huurprijs: € 4.950,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: 3 jaar met 5 verlengingsjaren.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 14 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Boomsluiterskade 2 in Den Haag aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.950 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1921

Oppervlakten

Oppervlakte
415 m²
Verkoopvloeroppervlakte
103 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Boomsluiterskade 2

€ 4.950 /mnd