Turfmarkt 73 2511 DP Den Haag

€ 42.750 /jr

Omschrijving

Winkelruimte / horecaruimte te huur van in totaal circa 114 m² BVO, gelegen aan de Turfmarkt 73 te Den Haag. De winkelruimte / horecaruimte maakt onderdeel uit van het nieuwe Onderwijs- en Cultuurcentrum Amare en is gelegen aan de looproute tussen NS Station Den Haag Centraal en het Centrum. Deze looproute beschikt over een ruim en gevarieerd winkelaanbod met diverse landelijk opererende winkelketens zoals Albert Heijn, Primera en Action. Ook zijn er regionale en lokale ondernemers gevestigd. Daarnaast zijn er diverse aantrekkelijke horecagelegenheden zoals Lebkov, Foodmakers en Burrata.

In Amare zijn tevens de volgende winkelruimtes/ horecaruimtes beschikbaar:
- Turfmarkt 75, circa 114 m² BVO, € 42.750,- per jaar, te vermeerderen met BTW (winkelruimte / horecaruimte).
- Turfmarkt 77, circa 163 m² BVO, € 57.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW (showroom / dienstverlening / winkelruimte).
- Turfmarkt 79, circa 227 m² BVO, € 79.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW (showroom / dienstverlening / winkelruimte).
o Turfmarkt 73 en 75 zijn koppelbaar.
o Turfmarkt 77 en 79 zijn koppelbaar.

Adres
Turfmarkt 73, 2511 DP te Den Haag.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel met het eigen vervoer als openbaar vervoer goed. De haltes van diverse trein-, bus- en tramlijnen liggen in de directe nabijheid van Amare.

Parkeren
In de nabije omgeving zijn er voldoende, betaalde, parkeerplaatsen aanwezig in de diverse parkeergarages. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het stallen van fietsen.

Vloeroppervlak
Circa 114 m² BVO, gelegen op de begane grond.

Frontbreedte
Circa 12 meter.

Gebruik
Het gehuurde is geschikt voor diverse doeleinden, waaronder winkelruimte, kantoorruimte ten behoeve van dienstverlening en lichte horeca.

Huurprijs
€ 42.750,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Bijdrage winkeliersvereniging / Bedrijveninvestereringszone (BIZ)
Niet van toepassing.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
Verhuurd wordt uitsluitend het casco, maar in de winkelruimte / horecaruimte zijn de volgende voorzieningen aangebracht:
- Winkelpui
- Meterkast voorzien van nutsvoorzieningen
- Onafgewerkte vloer, plafond en wanden

Huurtermijn
5 jaar + verlengingsperiodes van steeds 5 jaar.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huur inclusief BTW

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het meest recente model van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
Nog niet bekend.

Het streven van verhuurder is een ‘BREEAM EXCELLENT’ certificering te verkrijgen voor het gehele complex. Huurder zal zich ook houden aan de daarbij gestelde eisen.

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding
Per 1 juli 2021.

Disclaimer
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 42.750 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
114 m²
Verkoopvloeroppervlakte
114 m²
Breedte gevel
12 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Turfmarkt 73

€ 42.750 /jr