Turfmarkt 79 2511 DP Den Haag

€ 79.500 /jr

Omschrijving

Ruimte te huur van in totaal circa 227 m² BVO, gelegen aan de Turfmarkt 79 te Den Haag. De ruimte maakt onderdeel uit van het nieuwe Onderwijs- en Cultuurcentrum Amare en is gelegen aan de looproute tussen NS Station Den Haag Centraal en het Centrum. Deze looproute beschikt over een ruim en gevarieerd winkelaanbod met diverse landelijk opererende winkelketens zoals Albert Heijn, Primera en Action. Ook zijn er regionale en lokale ondernemers gevestigd. Daarnaast zijn er diverse aantrekkelijke horecagelegenheden zoals Lebkov, Foodmakers en Burrata.

In Amare zijn tevens de volgende ruimtes beschikbaar:
- Turfmarkt 73, circa 114 m² BVO, € 42.750,- per jaar, te vermeerderen met BTW (winkelruimte/horecaruimte).
- Turfmarkt 75, circa 114 m² BVO, € 42.750,- per jaar, te vermeerderen met BTW (winkelruimte/horecaruimte).
- Turfmarkt 77, circa 163 m² BVO, € 57.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.
o Turfmarkt 73 en 75 zijn koppelbaar.
o Turfmarkt 77 en 79 zijn koppelbaar.

Adres
Turfmarkt 79, 2511 DP te Den Haag.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel met het eigen vervoer als openbaar vervoer goed. De haltes van diverse trein-, bus- en tramlijnen liggen in de directe nabijheid van Amare.

Parkeren
In de nabije omgeving zijn er voldoende, betaalde, parkeerplaatsen aanwezig in de diverse parkeergarages. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het stallen van fietsen.

Vloeroppervlak
Circa 227 m² BVO, gelegen op de begane grond. De ruimte is gelegen in de publieksruimte van Amare.

Frontbreedte
Circa 22 meter.

Gebruik
Wegens de verwevenheid met de publieksruimte van Amare gelden er beperkingen wat betreft branchering. Mogelijk is bijvoorbeeld een showroom of zakelijke dienst (front office).

Aanvullende voorwaarden
Turfmarkt 79 bevindt zich op de begane grond en maakt fysiek onderdeel uit van de publieksruimte van Amare. De publieksruimte bevindt zich nabij de hoofdentree aan het Spuiplein en is direct verbonden met de commerciële unit(s).

De commerciële unit is zowel met de aangrenzende unit als met Amare niet bouwkundig gescheiden en beschikt over dezelfde voorzieningen, afwerkingen, (klimaat- en brand-)installaties en gevelpuien als de omliggende ruimtes binnen Amare. De unit heeft geen zelfstandig water, riool, data en elektra voorziening.

Wegens de verwevenheid met de publieksruimte zijn er beperkingen ten aanzien van de branchering en zijn er aanvullende voorwaarden van toepassing. Er dienen afspraken gemaakt te worden met de gemeente en de gebruiker(s) van het gebouw over bijvoorbeeld toegankelijkheid en openheid van de ruimte en medegebruik van de voorzieningen.

Huurprijs
€ 79.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Er wordt gebruik gemaakt van de voorzieningen van de hoofdgebruiker van Amare. Hier zijn servicekosten aan verbonden (hoogte nader te bepalen).

Bijdrage winkeliersvereniging / Bedrijveninvestereringszone (BIZ)
Niet van toepassing.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
Verhuurd wordt uitsluitend het casco, maar in de ruimte zijn de volgende voorzieningen aangebracht:
- volledige wand-, vloer- en plafondafwerkingen inclusief installatievoorzieningen;
- gebruik van de sanitaire voorzieningen van de hoofdgebruiker van Amare.

Huurtermijn
5 jaar + verlengingsperiodes van steeds 5 jaar.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huur, servicekosten en BTW

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het meest recente model van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
Onderdeel van hoofdgebouw Amare (energielabel nog niet bekend).

Het streven van verhuurder is een ‘BREEAM EXCELLENT’ certificering te verkrijgen voor het gehele complex. Huurder zal zich ook houden aan de daarbij gestelde eisen.

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding
Per 1 augustus 2021.

Disclaimer
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 79.500 per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-8-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
227 m²
Verkoopvloeroppervlakte
227 m²
Breedte gevel
22 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Turfmarkt 79

€ 79.500 /jr