Schoolstraat 8 2511 AX Den Haag

€ 3.250 /mnd

Omschrijving

Winkelruimte te huur van in totaal circa 178 m² BVO, gelegen aan de Schoolstraat 8 te Den Haag. De Schoolstraat ligt in het Haagse kernwinkelgebied, direct om de hoek van de Vlamingstraat en de Grote Markt. In de Schoolstraat zijn veel eigentijdse ondernemers en gezellige horeca gevestigd. Naast bijvoorbeeld The Tattoo Garden bevinden zich in de Schoolstraat diverse lokale, regionale en nationale detaillisten, waaronder Gameshop, Wibra en Funkie House. Daarnaast zijn er diverse aantrekkelijke horecagelegenheden te vinden, zoals Fiddler, Giuliano’s en SET Genki Tei.

Adres
Schoolstraat 8, 2511 AX te Den Haag.

Parkeren
In het Haagse kernwinkelgebied liggen diverse, betaalde, parkeergarages.

Vloeroppervlak
Winkelruimte en secundaire ruimte, in totaal circa 178 m² BVO, gelegen op de begane grond.

Frontbreedte
Circa 11,5 meter.

Gebruik
De ruimte is geschikt om te worden gebruikt voor detailhandel, dienstverlening en lichte horeca (mits vergund). Voor het bestemmingsplan zie: ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
€ 3.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Bijdrage winkeliersvereniging / Bedrijveninvesteringszone (BIZ)
Niet bekend.

Betalingen
Per kalendermaand vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
Verhuurd wordt uitsluitend het casco, maar de winkelruimte wordt opgeleverd in de staat van dat moment. Eventueel in het gehuurde aanwezige zaken en voorzieningen maken geen deel uit van het gehuurde. Onderhoud, reparatie en/of vervaning van die zaken en voorzieningen is voor rekening en risico van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurtermijn
5 jaar + verlengingsperiodes van steeds 5 jaar.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het meest recente model van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
A++

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is 400 KN/m².

Aanvaarding
Per 1 september 2022.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Local Joe een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:

Local Joe
Telefoonnummer: +31 (0) 85 30 33 485

Disclaimer
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.250 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-9-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1700

Oppervlakten

Oppervlakte
178 m²
Verkoopvloeroppervlakte
178 m²
Breedte gevel
11,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schoolstraat 8

€ 3.250 /mnd