Laan van Meerdervoort 7 2517 AB Den Haag

€ 2.250 /mnd

Omschrijving

Winkelruimte / kantoorruimte / praktijkruimte te huur van in totaal circa 128,1 m² BVO, gelegen aan de Laan van Meerdervoort 7 te Den Haag. De winkelruimte / kantoorruimte / praktijkruimte ligt aan een doorgaande weg, aan de rand van het gezellige Zeeheldenkwartier en op loopafstand van het Anna Paulownaplein.

De winkelruimte / kantoorruimte / praktijkruimte beschikt over een buitenruimte met carport, geschikt voor het parkeren van één personenauto.

Adres
Laan van Meerdervoort 7, 2517 AB te Den Haag.

Parkeren
Langs de openbare weg zijn er, betaalde, parkeerplaatsen aanwezig.

De winkelruimte / kantoorruimte / praktijkruimte beschikt over een buitenruimte met carport, geschikt voor het parkeren van één personenauto.

Vloeroppervlak
Winkelruimte / kantoorruimte / praktijkruimte en secundaire ruimte, in totaal circa 128,1 m² BVO, gelegen op de begane grond.

De winkelruimte / kantoorruimte / praktijkruimte beschikt over een achter- en naastgelegen buitenruimte met carport.

Frontbreedte
Circa 8,4 meter.

Gebruik
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt voor:
a) Dienstverlening.
b) Maarschappelijke doeleinden als bedoeld in artikel 11 van het bestemmingsplan, met uitzondering van geestelijke gezondheidszorg (bijvoorbeeld: onderwijs en onderwijsgerelateerde activiteiten, welzijnsvoorzieningen, gezondheidszorg, het houden van bijeenkomsten van recreatieve/culturele aard en/of tentoonstellingen, openbare dienstverlening).
c) Kantoren.
d) Bedrijven in de categorieën A en B van de bij dit bestemmingsplan horende “Staat van inrichtingen bedrijven functiemening” als op genomen in Bijlage 2 van het bestemmingsplan (bijvoorbeeld: diverse vervaardiging, grafische activiteiten, meubelstoffeerderij, detailhandel, diverse horeca (mits vergund), overige zakelijke dienstverlening: kantoren, artsenpraktijken, sportschool, fitnesscentrum, begrafenisonderneming: uitvaartcentrum, kapper, persoonlijke dienstverlening).

Voor het gehele bestemmingsplan zie: ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
€ 2.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Bijdrage winkeliersvereniging / Bedrijveninvesteringszone (BIZ)
Niet bekend.

Betalingen
Per kalendermaand vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
Verhuurd wordt uitsluitend het casco, maar de ruimte wordt opgeleverd in de staat van dat moment. Eventueel in het gehuurde aanwezige zaken en/of voorzieningen maken geen deel uit van het gehuurde. Onderhoud en/of vervanging van deze zaken en/of voorzieningen zijn voor rekening en risico van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde te worden opgeleverd in de staat waarin huurder het heeft ontvangen, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurtermijn
5 jaar + verlengingsperiodes van steeds 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het meest recente model van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
Nog onbekend.

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding
Beschikbaar per direct.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Local Joe een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:

Local Joe, telefoonnummer: +31 (0) 85 30 33 485 of via het contactformulier.

Disclaimer
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, zorginstelling en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1880

Oppervlakten

Oppervlakte
128 m²
Verkoopvloeroppervlakte
115 m²
Breedte gevel
8,4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 overdekte parkeerplaats
Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Laan van Meerdervoort 7

€ 2.250 /mnd