Veenkade 19 2513 EG Den Haag

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

Horecaruimte / winkelruimte te huur van in totaal circa 91,6 m² BVO, gelegen aan de Veenkade 19 te Den Haag. De horecaruimte / winkelruimte ligt aan een gracht in het centrum van Den Haag, op loopafstand van de Paleistuin en de Prinsestraat. In de directe omgeving is er diverse bedrijvigheid en gezellige horeca gevestigd.

Adres
Veenkade 19, 2513 EG te Den Haag.

Parkeren
Op loopafstand ligt parkeergarage Q-Park Torengarage. Langs de openbare weg zijn er, betaalde, parkeerplaatsen aanwezig.

Vloeroppervlak
Horecaruimte / winkelruimte en secundaire ruimte, in totaal circa 91,6 m² BVO, gelegen op de begane grond.

Frontbreedte
Circa 5,3 meter.

Gebruik
De ruimte is bestemd om te worden gebruik voor:
a. Dienstverlening.
b. Maatschappelijke doeleinden als bedoeld in artikel 11 (waaronder onderwijs, kinderopvang, verenigingsleven en welzijnsvoorzieningen, gezondheidszorg, het houden van bijeenkomsten van creatieve, culturele aard en/of tentoonstellingen, openbare dienstverlening), met uitzondering van geestelijke gezondheidszorg.
c. Kantoren.
d. Bedrijven in de categorieën A en B van de bij dit bestemmingsplan behorende “Staat van inrichtingen bedrijven functiemenging” als opgenomen in bijlage 2 (waaronder bijvoorbeeld diverse vervaardiging, grafische activiteiten, detailhandel, sportschool, fitnesscentrum), met uitzondering van inrichtingen als bedoeld in artikel 41, derde lid, van de Wet geluidshinder, en inrichtingen als bedoeld in artikel 4, vijfde lid, van het Besluit externe veiligheid inrichtingen.
e. Horeca tot en met categorie III (mits vergund).

Voor het gehele bestemmingsplan zie: ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
€ 1.750,- per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Bijdrage winkeliersvereniging / Bedrijveninvesteringszone (BIZ)
Niet bekend.

Betalingen
Per kalendermaand vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
Verhuurd wordt uitsluitend het casco, maar de winkelruimte wordt opgeleverd in de staat van dat moment. Eventueel in het gehuurde aanwezige zaken en/of voorzieningen maken geen deel uit van het gehuurde. Onderhoud en/of vervanging van deze zaken en/of voorzieningen zijn voor rekening en risico van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde te worden opgeleverd in de staat waarin huurder het heeft ontvangen, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurtermijn
5 jaar + verlengingsperiodes van steeds 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het meest recente model van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
B.

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding
Per direct beschikbaar.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Local Joe een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:

Local Joe, telefoonnummer: +31 (0) 85 30 33 485 of via het contactformulier.

Disclaimer
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.995 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca, kantoorruimte en zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
92 m²
Verkoopvloeroppervlakte
92 m²
Breedte gevel
5,3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Veenkade 19

€ 1.750 /mnd