Weimarstraat 38 A 2562 GZ Den Haag

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

MEER FOTO'S VOLGEN, MIDDEN IN RENOVATIE!

TE HUUR
In de bekende winkelstraat van het geliefde Regentessekwartier hebben wij momenteel een winkelruimte voor de verhuur beschikbaar. Deze net gerenoveerde winkelruimte is gelegen tussen het altijd gezellige Regentesseplein en de mooie Suezkade. Het object beschikt over een grote open ruimte met nieuwe uitbouw, een tuin en casco+ opleveringsniveau. De aangewezen grond heeft een brede bestemming en daardoor is deze multifunctionele winkelruimte zeer geschikt voor dienstverlening, detailhandel en horeca cat-licht (onder voorbehoud). De locatie kenmerkt zich door door de mix van lokale en landelijke detaillisten. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg in uitstekende mate mogelijk.

OPPERVLAKTE
Wij hebben circa 97 m² op de begane grond beschikbaar voor de verhuur:

HUURPRIJS
€ 2.000,- per maand [vrij van BTW].

OPLEVERING
Het object zal in casco staat worden verhuurd, met de volgende voorzieningen:
- eigen nutsvoorzieningen;
- gestuukte wanden en plafonds;
- eigen achtertuin;
- twee toiletten.

Door de casco verhuur, is het onderhoud en vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties voor rekening van huurder. Deze voorzieningen en installaties blijven bij het einde van de huurovereenkomst achter in het gehuurde.

SERVICEKOSTEN
Geen servicekosten, de huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van de nutsvoorzieningen.

ENERGIELABEL
De winkelruimte beschikt over een Energielabel B.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar, in overleg. Opzegtermijn 01 (één) jaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

AANVAARDING
Per augustus, in overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een onvoorwaardelijke bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van drie maanden bruto betalingsverplichting.

BESTEMMING
‘Regentesse-Valkenboskwartier' onherroepelijk vastgesteld op 17 november 2016. Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd - 1'. Voor een uitgebreide toelichting, kunt u terecht op ruimtelijkeplannen.nl. Wij bevelen aan om het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente voor risico van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgesteld, inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

COURTAGE
Indien er door bemiddeling van OfficeCompany bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan bent u ons hiervoor geen courtage verschuldigd zijn.

OVERIG
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894

Oppervlakten

Oppervlakte
97 m²
Verkoopvloeroppervlakte
97 m²
Breedte gevel
4 m
Perceel
97 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weimarstraat 38 A

€ 2.000 /mnd