Gentsestraat 13 2587 HK Den Haag

€ 1.550 /mnd

Omschrijving

Adres
Gentsestraat 13, 2587 HK Den Haag.

Object
Het betreft een winkel-/kantoorruimte van totaal ca. 85 m² met een frontbreedte van ca. 6,5 m1 en een achtertuin van totaal ca. 25 m².

De winkelruimte is momenteel in gebruik als fotostudio en kan als zodanig worden verhuurd maar, indien gewenst, kan de ruimte ook leeg worden opgeleverd.

Locatie
Deze winkelruimte is gelegen aan de Gentsestraat in Den Haag in de wijk Belgisch Park.
In de Gentsestraat en de Stevinstraat treft u met name plaatselijke maar ook een aantal landelijke ondernemingen aan. In de directe nabijheid bevinden zich een vestiging van DA-Drogisterij, Primera (met postagentschap), Albert Heijn, Dierenspeciaalzaak Scheveningen en diverse vers speciaalzaken. Ook is er een zeer gevarieerd horeca-aanbod te vinden.

Iedere donderdag is er in de Stevinstraat, tussen de kruising met de Gentsestraat en de Badhuisweg een dag markt.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer:
De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Op loopafstand zijn de halteplaatsen voor buslijnen 21, 22 en 23 en ook voor tramlijnen 1 en 9 te vinden met directe verbinding naar onder andere het centrum van Den Haag en Den Haag Centraal station.
Eigen vervoer:
Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. Het rijkswegennet is met enkele autominuten te bereiken.

Parkeergelegenheid
Aan de openbare weg is in ruime mate parkeren aanwezig (betaald en vergunningen).

Oppervlakte
Het betreft een winkelruimte van ca. 85 m².
Kelder:
Onder het gehuurde is een kelder gelegen van ca. 55 m². Deze kelder behoort uitdrukkelijk niet tot het gehuurde. Huurder mag deze ruimte gedurende de duur van de huurovereenkomst ‘om niet’ gebruiken voor eigen rekening en risico.

Gebruik
Het gehuurde mag worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW en als kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan ‘Belgisch Park’ luid de bestemmingsomschrijving: 'Gemengd - 1'. De voor 'Gemengd - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel;
- dienstverlening;
- horeca in de categorie licht.

Oplevering
De winkelruimte zal worden opgeleverd in casco staat. Desondanks beschikt het gehuurde over:
- cv-ketel met radiatoren;
- basis elektrische installatie;
- eigen nutsvoorzieningen;
- toilet;
- pantry;
- verharde achtertuin.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurprijs
€ 1.550,= per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico, overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Aanvaarding
Per direct.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperiodes van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. (huur en BTW).
N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte of kantoorruimte, e.e.a. conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

BTW-status
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Positief kredietinformatierapport ter beoordeling en goedkeuring van verhuurder.

Honorarium
Mocht door bemiddeling van WMK Vastgoed een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen honorarium verschuldigd zijn.
Inlichtingen

WMK Vastgoed

070 - 21 21 9 21

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor geadresseerde. De informatie is geheel vrijblijvend en geldt slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.550 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
85 m²
Verkoopvloeroppervlakte
85 m²
Breedte gevel
6,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gentsestraat 13

€ 1.550 /mnd