de Wever 15 5751 KT Deurne

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbaar komende winkelruimte is gelegen aan De Wever en maakt onderdeel uit van het gezellige en dynamische centrum van Deurne.

In de directe nabijheid zijn winkels gevestigd van Takko, HEMA, Bruna, Intertoys, ICI Paris XL en meer. Het centrum kenmerkt zich door een diversiteit aan bekende winkelketens en modeboetieks. Daardoor biedt het centrum tal van mogelijkheden om uitgebreid te winkelen. Winkelstraat De Wever ligt centraal tussen de winkels in de Wolfsberg, de Martinetstraat en de Stationsstraat.

Object
De voor verhuur beschikbare unit meet in totaal circa 734 m² en beschikt met een ruim front over voldoende attentiewaarde. De winkelruimte is nu nog in gebruik bij C&A.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, met aansluitingen op riolering ten behoeve van toilet/pantry, aansluitingen nutsvoorzieningen tot aan de meterkast en bestaande winkelpui met entree. De door huurder (C&A) aangebrachte voorzieningen behoren expliciet ‘niet’ tot het gehuurde, maar kunnen door opvolgend huurder wel worden gebruikt.

Parkeren
In de op loopafstand gelegen parkeergarage De Wolfsberg is ruim voldoende gelegenheid om betaald te parkeren. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden op de direct nabij gelegen parkeerterreinen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
734 m²
Verkoopvloeroppervlakte
734 m²
Breedte gevel
20 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

de Wever 15

Huurprijs op aanvraag