Broederenplein 2 7411 RL Deventer

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR winkelruimte, 157m² in de binnenstad van Deventer!

Algemeen
Op goede locatie in het kernwinkelgebied van de historische binnenstad van Deventer winkelruimte c.q. horeca met eventueel buitenterras, met een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 157 m². Het pand is gelegen op een goede zichtlocatie.
De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 11 meter en aan de zijkant ca. 6 meter.
Het centrum heeft een sfeervolle uitstraling met een diversiteit aan winkels/boetieks en horecazaken. In het centrum van Deventer wordt het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd zoals o.a. ‘Deventer boekenmarkt’, ‘Deventer op stelten’ en het `Dickens Festijn' die jaarlijks vele bezoekers trekken.

Zeer mooi winkelruimte aan en rond het plein zijn tevens de supermarkt Dirk van den Broek en het pas geopende KiK textiel gevestigd. Aan de zijde Achter de Broederen zijn o.a. Ami Kappers en Domino's Pizza gelegen. Vanaf het Broederenplein loopt u zo het kernwinkelgebied in en het NS station ligt op enkele minuten loopafstand. De winkel door haar ligging eenvoudig aan te rijden en gemakkelijk te bevoorraden.

Winkelruimte
De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 157m². Het geheel is onlangs gerenoveerd en voorzien van een nieuw keukenblok met inbouwapparatuur, toilet en schilderwerk.

Locatie en bereikbaarheid
Zeer goed bereikbaar middels eigen en openbaar vervoer. Parkeergarages op korte afstand. Bus- en treinstation op een paar honderd meter gelegen.
Is goed bereikbaar vanaf uitvalswegen, zoals de A1 en de N344.

Oppervlakte
De totaal verhuurbaar oppervlakte bedraagt ca. 157m².

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar, de Centrumgarage Deventer bevindt zich op een afstand van 250 meter.

Huurprijs
€150,- per m2 per jaar (ex. btw.)

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Centrum - Kernwinkelgebied 2” en heeft als hoofdbestemming “Centrum - Kernwinkelgebied 2”, bestemd voor detailhandel (met eventueel mogelijkheid tot horeca cat. 3b, horeca als ondersteuning aan de andere hoofdfunctie) of dienstverlening. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in 2 oktober 2012, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 59/2012.

Huurtermijn
In overleg met de verhuurder.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te betalen.

Waarborgsom
Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van drie maandverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Direct, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
157 m²
Verkoopvloeroppervlakte
157 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Broederenplein 2

€ 150 /m²/jaar